Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkötekniikan Työnjohtoharjoittelija

Academic Work Consulting Oy Porvoo

Haemme asiakasyrityksellemme Uudenmaan Verkonrakennukselle työnjohtoharjoittelijaa oppimaan ja kehittymään sähkötekniikan ammattilaiseksi. Etsimämme työnjohtoharjoittelija tuntee jakeluverkot, osaa johtaa työmaalla työskenteleviä asentajia ja uskaltaa tarvittaessa laittaa itse kädet saveen. Tässä tehtävässä menestyy parhaiten, kun on tiedonnälkäinen ja kiinnostunut syventämään osaamistaan sähköverkkojen rakentamisen, korjaamisen sekä ylläpitämisen parissa.

Kuvaus
Työnjohtoharjoittelijan työviikko koostuu yhdestä maastopäivästä sekä neljästä toimistopäivästä. Maastopäivän vietät ulkona työmaalla, jossa valvot projektin etenemistä, ohjeistat asentajia ja aliurakoitsijoita, varmistat työturvallisuuden toteutumisen työmaalla sekä mahdollisesti pääset asentajien mukaan tekemään asentajapäiviä. Loppuviikon keskityt toimistotehtäviin ja asiakastapaamisiin. Toimistotyöt sisältävät esimerkiksi reklamaatioiden käsittelyä ja hoitamista, seuraavan viikon resursointia, materiaalien hallintaa sekä laskutuksen hoitamista. Toimisto sijaitsee Porvoossa ja työmaat Porvoon lähiseudulla (Porvoo, Loviisa, Pornainen, Sipoo), joten oma auto on edellytys työn suorittamiselle.


Tarjoamme
- Kattavan perehdytyksen verkonrakennuksen ja jakeluverkon maailmaan
- Tiimin tuen kehittymiseen roolissasi
- Mahdollisuuden työllistyä työnjohtajaksi harjoittelun jälkeen
- Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


Työtehtävä
- Ohjeistat ja valvot asentajia sekä aliurakoitsijoita työmaalla
- Hoidat materiaalien hallinnan, sähkökatkojen tilaukset sekä työvoiman resurssoinnin
- Tarkistat laskutukset ja asentajien työtunnit
- Käyt projektin edistymistä läpi tilaajan ja edustajien kanssa asiakastapaamisissa
- Maanantaisin maastopäivä työmaalla
- Mahdollisuus päästä asentajan mukaan tekemään asentajapäiviä


Etsimällämme henkilöllä on
- Soveltuvat korkeakouluopinnot (AMK tai DI esim. sähkövoimatekniikka), valmistunut tai opinnot loppusuoralla.
- Tuntemus jakeluverkoista sekä ehkä jo aiempaa työkokemusta alan tehtävissä
- Sujuva suomen kielen taito. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
- Hakijalla tulee olla sähköturvakortti. Lisäksi eduksi katsotaan mikäli sinulla on jo työturvakortti ja tieturvakortti, mutta nämä voidaan kouluttaa sinulle tehtävää varten.


Etsimämme henkilö on
- Oma-aloitteinen ja sinnikäs
- Luotettava ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja


Muuta tietoa
Aloitus: mahdollisimman pian

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon

Sijainti: Porvoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Uudenmaan Verkonrakennuksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus
Uudenmaan Verkonrakennus Oy - Nylands Nätbyggnad Ab (http://www.uudenmaanverkonrakennus.fi/) on sähköverkkojen rakentamiseen erikoistunut urakointiyhtiö, joka palvelee energiayhtiöitä, kaupunkeja, kuntia ja pienasiakkaita kattavasti kaikissa sähkötöissä. Yhtiö on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2017, kun Porvoon Energia Oy ja Keravan Energia Oy yhdistivät voimansa. Tuloksena syntyi uusi yhtiö, jonka tekeminen on entistä tehokkaampaa ja kilpailukykyisempää sekä taustalla on yli sadan vuoden kokemukseen, tietoon ja taitoon perustuva vahva osaaminen. Uudenmaan Verkonrakennuksessa on koko ajan tekemisen meininki: korjataan, ylläpidetään, rakennetaan ja toteutetaan.
Yhteystiedotkrs01@academicwork.fi
Työpaikan osoiteSorvaajantie 6, 06450 PORVOO
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.10.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sahkotekniikan-tyonjohtoharjoittelija-uudenmaan-verkonrakennus-porvoo/15032617
Ilmoitus jätetty23.09.2019
Ilmoitusnumero10108681

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin