Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Service Desk -työntekijä

Academic Work Consulting Oy Espoo

Etsimme Outotecille vahvistusta Service Desk -tiimiin Espoon toimistolle. Mikäli sinulla on IT-alan koulutustaustaa ja olet kiinnostunut monipuolisista tehtävistä kansainvälisessä yrityksessä, tämä tehtävä voi olla sinua varten! Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi saman tien, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Kuvaus
Tässä tehtävässä tulet toimimaan yrityksen sisäisenä IT-tukena osana Service Desk -tiimiä. Saat kattavan perehdytyksen tarvittaviin ohjelmiin ja teknologioihin ja tulet palvelemaan kansainvälisen yrityksen globaalia käyttäjäkuntaa.

Tarjoamme
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää https://www2.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo).

Työtehtävä
Tyypillisiin työtehtäviin kuuluu esimerkiksi

- Loppukäyttäjätukea
- Windows- ja sovellustukea
- Asennuksia
- Neuvotteluhuoneiden IT-tekniikan kunnossapitoa

Tehtävä on kokoaikainen, 40 tuntia viikossa. Työsuhde on alkuun vuoden 2019 loppuun saakka, mutta jatko tämän jälkeen voi olla hyvinkin mahdollinen.

Etsimämme henkilö on IT-alan loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkistä asennetta, erinomaisia tiimityöskentely- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä kiireisessäkin työtahdissa. Tämän lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 31.12.2019 saakka, jatkosta voi olla mahdollista neuvotella

Sijainti: Matinkylä, Espoo

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.
YhteystiedotAnnina Ruokola tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15034083
Työpaikan osoite02230 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk, 31.12.2019 asti
Haku päättyy22.11.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/service-desk-tyontekija-outotecille/15034083
Ilmoitus jätetty22.10.2019
Ilmoitusnumero10141601

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin