Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suunnittelija infraprojektien pariin

Academic Work Consulting Oy Helsinki

Maanrakennuksen osaajalla on nyt mahdollisuus edetä suunnittelun kovaksi ammattilaiseksi! Etsimme Sipti Infra Oy:lle rakennusalan tutkinnon omaavaa maanrakennuksen taitajaa, jolla on vahva halu kehittyä suunnittelun parissa. Löytyykö sinulta osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta ja kokemusta maanrakennuksen parista? Mikäli vastauksesi on kyllä, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Infrasuunnittelijana tulet toimimaan osana Sipti Infran suunnittelutiimiä, joka vastaa pohjarakennussuunnittelusta. Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisissa suunnitteluprojekteissa, kuten tukiseinien, kaivantojen, maarakenteiden ja viemäreiden suunnittelun parissa. Suunnittelutiimi toimii myös aktiivisessa yhteistyössä toteuttavan organisaation kanssa. Tulet toimimaan yhteistyössä kokeneiden suunnittelijoiden kanssa ja mikäli takana on vasta muutama vuosi infrasuunnittelussa, on tukenasi tiimi kasvattamassa sinua infrasuunnittelun huipputekijäksi.

Tarjoamme
- Paikan alati kasvavassa pohjarakennuksen asiantuntijayrityksessä
- Mukavan ja sinun kehittymistäsi tukevan tiimin
- Toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä
- Pohjarakennuksen suunnittelutehtävät monipuolisissa projekteissa
- Yhteistyö projektipäälliköiden kanssa
- Mahdollisuus päästä vetämään omia projekteja kokemuksen karttuessa

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva rakennusalan koulutustausta
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esim. työharjoittelun kautta)
- Ymmärrystä maanrakentamisen parista
- Osaamista tietokoneavusteisesta suunnittelusta (esim. MicroStation/AutoCAD)
- Sujuva suomen kielen taito

Etsimämme henkilö on:
- Kehittymishaluinen
- Omatoiminen
- Yhteistyökykyinen
- Avoin

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
Sijainti: Malmi, Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sipti Infran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs01@academicwork.fi

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Sipti Infra Oy tarjoaa asiakkailleen pohjarakennusalan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita kokeneiden suunnittelijoiden asiantuntemuksella. Pitkä kokemus sekä rakennetussa kaupunkiympäristössä että neitseellisillä rakennuspaikolla auttaa meitä löytämään laadukkaat ja tilaajan kannalta edullisimmat toimivat ratkaisut.
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotJasmi Kähkönen / krs01@academicwork.fi
Työpaikan osoiteLatokartanontie 7, 00700 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, Mahdollisuus jatkoon
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/annons/suunnittelija-infraprojektien-pariin-sipti-infra-helsinki/15037933?preview=1
Ilmoitus jätetty17.01.2020
Ilmoitusnumero10230421

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin