Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

System Specialist, Krogerus

Academic Work Consulting Oy Helsinki

Etsimme System Specialistia Asianajotoimisto Krogerus Oy:lle järjestelmien ylläpidon ja kehityksen tehtäviin. Krogeruksella sinua odottaa monipuolinen ja vuorovaikutteinen tehtävänkuva, missä pääset tärkeään rooliin järjestelmien parissa ja tuomaan omia kehitysideoitasi esiin. Tarjoamme sinulle hyvähenkisen tiimin tuen, erinomaiset työsuhde-edut sekä oivan tilaisuuden kasvattaa osaamistasi entisestään. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

System Specialistina tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin sekä mahdollisuuden kehittää rooliasi entisestään. Työskentelet Krogeruksen järjestelmien ylläpidon ja kehityksen tehtävissä. Kehitys- ja ylläpitotyön lisäksi toimit myös käyttäjätukena avustaen Krogeruksen työntekijöitä heidän järjestelmiin liittyvissä ongelmissaan. System Specialistin roolissa sinulla on tärkeä merkitys Krogeruksen järjestelmien kehittämisessä, ja tuletkin toimimaan keskeisenä henkilönä IT:n ja liiketoiminnan välissä.

Krogeruksella pääset hyvähenkiseen tiimiin ja organisaatioon, jossa tekemistäsi arvostetaan. Tiimihenkemme on rento ja todella avoin, joka mahdollistaa kehittymisen omassa työssä. Tiimimme tekee spesiaaliksi siihen kuuluvat henkilöt sekä tiimin positiivinen ilmapiiri. Tällaista tiimiä et muualta löydä!

Tarjoamme

-Monipuolisen roolin lukuisten järjestelmien kehittämisen ja ylläpidon tehtävissä
-Tilaisuuden syventää osaamistasi järjestelmien parissa mielenkiintoisella alalla
-Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa rooliasi
-Erinomaiset työsuhde-edut ja miellyttävän työyhteisön

Työtehtävä

Töiden alkaessa pääset osaksi käynnissä olevaa toiminnanohjausjärjestelmäprojektia (Thomson Reuters 3E). Tulet alussa tutustumaan järjestelmiin sekä perehtymään tehtävänkuvaasi. Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat:

-Järjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävät. Käytössä olevia järjestelmiä ovat mm. Microsoft-pohjaiset järjestelmät ja iManage.
-Liiketoiminnan tukeminen järjestelmiin liittyen ja kommunikointi kehityskohdista
-Järjestelmätukihenkilönä toimiminen: käyttäjien tukipyynnöissä avustaminen ja tekninen ongelmanratkaisu järjestelmäliitännäisissä asioissa
-Järjestelmäkoulutukset henkilöstölle

Etsimällämme henkilöllä on

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, kehityshenkinen ja itsenäinen työntekijä, jolla on aiempaa kokemusta järjestelmien parissa työskentelystä esimerkiksi järjestelmätoimituksen, järjestelmäylläpidon tai IT-projektien parista. Kokemuksesi ja ymmärryksesi raportoinnin ja ERP:n parista nähdään suurena etuna. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä, vaan arvostamme etenkin kykyä omaksua uutta tietoa ja kykyä oppia. Odotamme sinulta myös hyviä kommunikointitaitoja sekä joustavuutta.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Soveltuva koulutustausta sekä noin 1-3 vuotta relevanttia kokemusta
-Kyky hahmottaa järjestelmien ongelmia myös teknisellä tasolla ja halukkuus kehittää järjestelmiä
-Oma-aloitteinen ja sinnikäs työskentelyote
-Intoa järjestelmien parissa työskentelyyn
-Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi

Muuta tietoa

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen työsuhde

Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Krogerus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krs02@academicwork.fi. Huomioithan, että tehtävää tulee hakea Academic Workin nettisivujen kautta osoitteesta: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-specialist-jarjestelmien-yllapitoon-ja-kehitykseen/15038297

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Krogerus on johtava liikejuridiikan asianajotoimisto, joka hoitaa erilaisiin yritysjärjestelyihin, riidanratkaisuun ja viranomaissääntelyyn liittyviä toimeksiantoja. Meillä on erityisasiantuntemusta muun muassa energia-, rahoitus-, elintarvike-, terveydenhuolto-, kiinteistö-, teknologia- sekä tietoliikennealoilla. Toimistomme on säännöllisesti mukana markkinoiden merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa.

Hae tehtävää: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-specialist-jarjestelmien-yllapitoon-ja-kehitykseen/15038297
WWW-osoitehttp://academicwork.fi
YhteystiedotVille Nurmi/krs02@academicwork.fi
Työpaikan osoite00130 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Ilmoitus jätetty29.01.2020
Ilmoitusnumero10245096

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

67 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin