Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnonassistentti

Academic Work Consulting Oy Helsinki

Etsimme nyt osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Suomen Diakoniaopistolle Helsinkiin. Tehtävä on sijaisuus ja kestää ainakin tammikuun loppuun 2020. Jos omaat jo hieman aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävävistä ja olet reipas ja nopea oppimaan uutta, saatat olla etsimämme henkilö! Lue ilmoitus ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS
Taloushallinnon assistenttina työnkuvaasi sisältyy erilaiset taloushallinnon tehtävät kuten esimerkiksi laskutus, kirjanpidon avustavat tehtävät sekä tiliöinti. Tehtävä on loistava esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle, joka haluaa kerryttää alan kokemusta. Tulet saamaan ympärillesi mukavat kollegat, jotka tukevat sinua työssäsi.

TYÖTEHTÄVÄ
- Laskutus
- Kirjanpito
- Tiliöinti (OpusCapita)

TARJOAMME
- Monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät
- Mukavat kollegat sekä hyvän työilmapiirin
- Mahdollisuuden työskennellä ketterässä ja joustavassa työyhteisössä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

ETSIMÄLLÄMME HENKILÖLLÄ ON
- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. merkonomi/tradenomi)
- Kokemusta ostolaskujärjestelmän käytöstä
- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Reipas ja kehittymishaluinen asenne
- Hyvät IT-taidot
- Sujuva suomenkielen osaaminen

MUUTA TIETOA
Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 31.1.2020 saakka

Sijainti: 00530 Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Diakoniaopiston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

YRITYSKUVAUS
Suomen Diakoniaopisto :n kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. He kouluttavat osaajia terveys- ja hyvinvointialoille ja palvelualoille. Hanke- ja kehittämisyhteistöitä toteutetaan yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa ja henkilöstöä heillä on noin 220.
YhteystiedotEmilia Haapajärvi, krn07@academicwork.fi
Työpaikan osoite00530 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö, 15h/viikossa
Työn kesto1 - 3 kk, 31.01.2020 saakka. Tehtävä on sijaisuus.
Haku päättyy16.12.2019 klo 00:00
Jätä hakemushttps://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-taloushallinnon-assistentti-suomen-diakoniaopistolle/15035325
Ilmoitus jätetty16.11.2019
Ilmoitusnumero10169125

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

21 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin