Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työmaainsinööri

Academic Work Consulting Oy Tuusula

Etsimme asiakasyrityksellemme Master Kodit Oy :lle työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kerryttää kokemusta uudisrakentamisen parissa sekä päästä osaksi mielenkiintoisia projekteja. Mikäli olet uudisrakentamisesta kiinnostunut rakennusinsinööri tai -mestari, saatat olla etsimämme henkilö!

Kuvaus
Työmaainsinöörinä pääset toimimaan monipuolisissa tehtävissä rivi- ja kerrostalokohteiden parissa. Tehtäviisi kuuluu projektien aikataulutus, valvonta ja laaduntarkkailu sekä määrälaskenta ja materiaalien kilpailuttaminen ja tilaaminen. Olet mukana varmistamassa, että projektit etenevät sujuvasti ja aikataulussa. Lisäksi toimit vastaavan mestarin tukena ja olet yhteydessä myös myynti- ja hankintapuoleen. Tehtävässä saat tukea muilta työmaainsinööreiltä.

Tarjoamme
- Vakituisen työn
- Hyvät etenemismahdollisuudet
- Osaavan tiimin tuen

Työtehtävä
- Työmaaprojektien aikatauluttaminen ja valvonta
- Laaduntarkkailu ja suunnitelmien tarkastaminen
- Määrälaskenta ja materiaalien tilaaminen

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
- Hieman aiempaa kokemusta uudisrakentamisen parista
- Ajokortti ja oma auto
- Sujuva suomen kielen taito

Etsimämme henkilö on:
- Oma-aloitteinen
- Asiakaspalveluhenkinen
- Paineensietokykyinen

Muuta tietoa
Aloitus: kevät 2020 (maalis-huhtikuu)
Kesto: vakituinen
Sijainti: Tuusula / Klaukkala
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Master Kodit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Kontiolahdella alkunsa saanut perheyrityksemme Master Kodit Oy on osa vuonna 1991 perustettua Master Yhtiöt -konsernia. Päämäärämme on tuoda nykyaikainen ja premium-tasoinen asumismukavuus kaikkien saataville. Asuntojen hyvä hinta-laatusuhde pohjautuu vuosikymmenten käytännön kokemukseemme sekä intohimoomme helpottaa asukkaiden arkea pienillä oivalluksilla. Oma koti on yksi tärkeimmistä asioista ihmisen elämässä: omassa kodissa pitää saada tehdä ja olla mitä haluaa. Asiakas ja hänen asumistarpeensa ovat meille aina prioriteetti numero 1.
YhteystiedotPinja Wahlsten tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15035619
Työpaikan osoite04300 TUUSULA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKevät 2020 (maalis-huhtikuu)
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy22.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tyomaainsinoori-master-kodit-oylle/15035619
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175841

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin