Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Continuous Improvement Manager

Academic Work Suomi Ab Lahti

Haluatko päästä kehittämään toimintoja ja suunnittelemaan käytännön toimenpiteitä tuotannon tehokkuuden kehittämiseksi? Oletko sinnikäs ja haluat jatkuvasti haastaa itseäsi? Etsimme nyt kokoaikaista Continuos Improvement Manageria Stora Ensolle työskentelemään jatkuva kehittämisen ja sen hallinnan parissa. Jos sinulla on kokemusta jatkuvasta kehittämisestä ja sen työkalut ovat sinulle tuttuja, jatka lukemista ja hae tehtävää jo tänään - haku etenee pikaisesti!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Continuous Improvement Manageria Lahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Stora Enso Oyj.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työskentelet jatkuvan kehittämisen ja sen hallinnan parissa. Vastuullasi on järjestelmien parantaminen ja niiden jalkauttaminen tehtaalle. Työsi sisältää myös käynnissä olevien toimintojen ja projektien seurantaa valituilla fokusalueilla. Lisäksi koulutat henkilöstöä jatkuvan kehittämisen työkaluihin ja käytäntöihin (esim. Kaizen, RCA, SMED, 5S, DMAIC, Lean Six Sigma). Päätavoitteesi on varmistaa positiivinen kehitys tuotannon tehokkuudessa ja muilla fokusalueilla (esim. suoritustehossa, materiaalien optimoinnissa ja kulutuksessa).

Työssäsi toimit yhteistyössä tuotannon toimintojen kanssa ja raportoit työstäsi suoraan tuotantojohtajalle. Sinun alaisuudessasi tulee olemaan tuotannon työntekijöitä, joille tuot ideoita toteutettavaksi.

Tehtävässä pääset itse kehittämään uutta ja kohtaamaan haasteita. Olet osana isoa konsernia, jossa on laajat kehittymismahdollisuudet.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tekniseltä alalta (DI). Sinulla on jo käytännön kokemusta ja teoreettinen tietämys jatkuvasta kehittämisestä joko opintojen tai työkokemuksen kautta. Jatkuvan kehittämisen työkalut ja järjestelmät ovat sinulle tuttuja. Luonteeltasi olet sinnikäs ja ratkaisukeskeinen sekä osaat viedä prosesseja itsenäisesti eteenpäin. Sinulla on hyvät esiintymistaidot ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, etkä pelkää tuoda uusia ideoita esille. Omaat hyvän kritiikinsietokyvyn ja olet myös itse valmis antamaan palautetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kommunikointitaitoa sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Ylempi korkeakoulututkinto tekniseltä alalta (DI)
- Kokemusta jatkuvasta kehittämisestä sekä sen työkaluista ja järjestelmistä
- Ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen asenne
- Hyvät kommunikaatiotaidot sekä suomen että englannin kielellä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.
WWW-osoitehttp://www.academicwork.fi
Yhteystiedothel01@academicwork.fi
Työpaikan osoite15701 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 12kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
Haku päättyy23.03.2018 klo 00:00
Jätä hakemushttps://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/continuous-improvement-manager-stora-ensolle-lahteen/15002557?preview=1
Ilmoitus jätetty22.02.2018
Ilmoitusnumero9495266

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin