Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Markkinointiassistentti

Academic Work Suomi Ab Espoo

Markkinointiassistentti, osa-aikainen, Espoo

LEAD IN

Onko sinulla palo markkinoinnin parissa työskentelyyn? NSF Telecom etsii osa-aikaista markkinointiassistenttia työskentelemään pääsääntöisesti sosiaalisen median parissa. Pääset mukaan yritystä, joka tuottaa digitaalisia palveluita kasvavilla segmenteillä. Lue lisää ja hae paikkaa pian!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii osa-aikaista markkinointiassistenttia Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina NSF Telecom Ab:llä.

TYÖNKUVA

Toimenkuvaasi kuuluu eri some-kanavien päivitys ja Facebook-sivujen rakentaminen. Tulet olemaan myös vastuussa sisällöntuotannosta näihin eri kanaviin. NSF Telecomilla on erilaisia esitteitä, joiden digitalisointi tulee olemaan myös vastuullasi. Jos sinulla on graafista silmää, pääset käyttämään luovuuttasi näiden saralla. Työtehtäviisi kuuluu myös Vainun kautta liidien generointi myyjille. Yritys käyttää jatkuvasti enemmän pilvipalveluita ja tehtäviisi tulee kuulumaan myös niiden markkinointi somessa. Jos olet työskennellyt aikaisemmin hakukoneoptimoinnin parissa, pääset hyödyntämään sitäkin tässä tehtävässä. Tällä hetkellä markkinointi on B2B-puolelle, jatkossa mahdollisesti myös B2C-puolelle.

Työtehtäviisi kuuluu:

- Some-kanavien päivitys ja rakentaminen
- Sisällöntuotanto
- Esitteiden digitalisointi
- Pilvipalvelujen markkinointi
- Liidien generointi myyjille
- Mahdollisesti hakukoneoptimointi

Tässä tehtävässä pääset mielenkiintoiselle tehtäväkentälle: olet mukana digitaalisten palveluiden tuottamisessa kasvavilla segmenteillä. Sinulla tulee olemaan hyvinkin vapaat kädet markkinoinnin toteuttamisesta.

VAATIMUKSET

Hae tätä paikkaa, jos sinulla on korkeakouluopinnot meneillään tai valmiina (AMK/yliopisto) ja sinulta löytyy paljon mielenkiintoa markkinoinnin parissa työskentelyyn. Varsinaista työkokemusta ei vaadita, mutta katsomme eduksi, jos olet työskennellyt sosiaalisen median parissa ja sinulla on oma-aloitteinen ja aktiivinen työote. Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa kerryttää markkinoinnin työkokemusta.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Korkeakouluopinnot meneillään tai tehtynä
- Palo markkinoinnin parissa työskentelyyn
- Aktiivinen ja oma-aloitteinen työote

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta markkinoinnista, erityisesti sosiaalisen median parissa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa http://www.academicwork.fi/.

YRITYSKUVAUS

NSF Telecom (https://tempoplus.nsftele.com/) ja (http://www.nsftele.com/) on yritys, joka automatisoi henkilökunnan tavoitettavuuden ja säästää täten henkilökuntaa tavoittelevan aikaa. Tämä tehdään valitsemalla oikeat puhelinnumerot automaattisesti ja tavoittelemalla yhtä aikaa myös sähköpostin, tekstiviestien ja muiden kanavien kautta.
WWW-osoitehttp://www.academicwork.fi
YhteystiedotEdda van der Ende
010 6805 600
hel02@academicwork.fi
Työpaikan osoiteWestendintie 1, 02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa15.01.2018
Työaikaosapäivätyö, 2 - 3 pv/vko
Työn kesto3 - 6 kk, 6 kk
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/markkinointiassistentti-osa-aikainen-espoo/14997747
Ilmoitus jätetty24.11.2017
Ilmoitusnumero9412328

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

20 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin