Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkanlaskija

Accountor Services Oy Kuopio

Innostutko palkanlaskennasta, tule mukaan a+-tiimiimme!

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.


Haemme innokasta palkanlaskijaa Kuopion toimistoomme!
Palkanlaskentapalveluja tarjoava tiimimme kasvaa jälleen, joten haemme palkanlaskijaa/palkka-asiantuntijaa lisävahvistukseksi tiimiimme.


Minkälaista työtä meillä on tarjota sinulle?
Palkkahallinnon asiantuntijanamme vastaat yhden kriittisimmän taloushallintopalvelun tuottamisesta asiakkaillemme yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Tiimimme koostuvat kokeneista ja osaavista palkanlaskennan asiantuntijoista, jotka toimivat tukena työssäsi. Meillä tehdään siis työtä itsenäisesti, mutta ei yksin. Käytettävissäsi on lisäksi runsas koulutustarjontamme.

Palkanlaskenta osaamisen lisäksi osaat jalostaa tietoa asiakkaiden ja sidosryhmien tarpeisiin. Pidämme tärkeänä aktiivista ja konsultoivaa vuorovaikutusta, jossa asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla ja selvitetään hänen todelliset tarpeensa.
Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään omassa liiketoiminnassaan tarjoten heille aina parasta mahdollista palvelua.


Toivomme, että olet

-Suorittanut kaupallisen koulutuksen, esim. merkonomi/tradenomi
-Kokenut palkkahallinnon ammattilainen ja sinulta löytyy vähintään kaksi vuotta kokemusta palkanlaskennan tehtävistä
-Työlainsäädännön sekä useamman työehtosopimuksen tuntija
-Kommunikointikykyinen vuorovaikuttaja, jolla on valmiudet kehittyä palveluntarjoajaksi mahdollisesti myös englannin kielellä
-Rohkea asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on intoa, iloa ja halua täyttää asiakaslupauksemme: "aina ajallaan ja oikein", "asiantuntija lähellä sinua" ja "aloitteellista asiakaspalvelua".

Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta, palavaa halua oppia ja omaksua uutta sekä positiivista tiimityöskentelyasennetta. Mepco -järjestelmän tuntemuksesta sekä tilitoimistoympäristön kokemuksesta on etua.


Haluamme että viihdyt, joten tarjoamme

-Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, joka mahdollistaa toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon
-Lounasedun, virike-edun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, joilla haluamme huolehtia hyvinvoinnistasi sekä työssä että vapaa-ajalla
-Lähiesimiehen ja tiimin tuen työhösi, sekä konsernimme kattavan asiantuntijakaartin
-Ohjatun liikuntahetken kaksi kertaa viikossa työpäivän ohessa
-Tiimirahan, jolla järjestämme toimistoissa mukavaa yhteistä tekemistä ja pidämme yllä yhteishenkeä
-Kaikille työntekijöillemme yhtäläiset ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joilla tuemme osaamisesi kehittämistä
-PHT-tutkinnon suoritusmahdollisuuden
-Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti avaamalla kaikki paikat hakuun sisäisesti

Meillä on alan parhaat työvälineet sekä mielekäs ja innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme - suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina.


Kiinnostuitko?
Kysy tarvittaessa lisätietoja ja hae meille jo tänään - odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

Lisätietoja tehtävistä antaa Kuopion palvelupäällikkö Tuula Airaksinen, p. 040 829 8769 torstaina 8.4., 15.4. ja 22.4. klo 15-16.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 25.4.2021 mennessä. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi ja olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian.


Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään.

Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 245 M€.
YhteystiedotLisätietoja tehtävistä antaa Kuopion palvelupäällikkö Tuula Airaksinen, p. 040 829 8769 torstaina 8.4., 15.4. ja 22.4. klo 15-16.
Työpaikan osoite70210 KUOPIO
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy25.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://accountor.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=8cb6190b-9bb9-4556-841d-8e56f516ae8c&languageKey=fi-FI
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10692340

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin