Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asentaja

Adecco Finland Oy Porvoo

Omaatko kokemusta koneiden huoltamisesta sekä niiden parissa työskentelystä? Pysyykö käsissäsi perustyökalut ja pärjäät myös tietokoneiden kanssa?

Etsimme nyt asentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Töitä on tällä hetkellä tarjolla vuoden loppuun asti, mutta jatko on mahdollinen. Työssä vastaat vikojen korjaamisesta, muovimuottien vaihdoista sekä asetusten säätöjen ja vaihtojen tekemisestä koneisiin.

Eduksesi on mikäli omaat sähköalan kokemusta tai olet työskennellyt tekniikan parissa. Työ on 3-vuorotyötä ja palkka määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Perehdytyksen jälkeen pääset myös kiinni palkkiopalkkaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten www.adecco.fi-sivuston kautta ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Varauduthan myös videohaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Anniina Nyholm puh. 0406822644, anniina.nyholm@adecco.fi.
WWW-osoitehttp://adecco.fi
YhteystiedotAnniina Nyholm,

anniina.nyholm@adecco.fi
Työpaikan osoite06100 PORVOO
Palkkausteknologiateollisuuden tes
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy26.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=f55e99b891b840a8fbc1314c8e2ca7dd&jobboardsource=MOL
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396374
Työnantajan viite00038578

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin