Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pätevä putkiasentaja

Adecco Finland Oy, Jyväskylä Jyväskylä

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

PUTKIASENTAJAA.

Työnkuvaasi kuuluu itsenäiset LVI-asennustyöt, ennen kaikkea pienet kylpyhuonesaneeraukset. Lisäksi vanhojen kalusteiden irrottaminen, kylpyhuoneiden vesi- ja viemäriputkien sekä kalusteiden asennustehtävät ovat osa työtäsi. Myös LVI-huoltotöitä on mahdollista päästä tekemään. Työt alkavat viikolla 29 ja työn kesto on 3-4 viikkoa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta LVI-alan tutkintoa, työturvallisuuskorttia sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan asiakaspalveluhenkinen ja tehnyt LVI-töitä itsenäisesti.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 9.7.2020. Lisätietoja Derek Kinnuselta, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.
WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
YhteystiedotDerek Kinnunen,
040 627 5757,
derek.kinnunen@adecco.fi
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaViikolla 29
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto11 pv - 1 kk
Haku päättyy09.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=86b1de9ac4c89c7283d630dfaf7e536a&jobboardsource=MOL
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390136
Työnantajan viite00038856

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin