Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

ESW ohjelmistosuunnittelija

Adecco Finland Oy, Oulu Kempele

Cajo on nopeasti kansainvälistyvä kasvuyhtiö, jolla on hallussaan patentoitu menetelmä jäljitettävyys-, tunniste- ja tuotemerkintöjen tekemiseen laserilla ilman lisäaineita. Tuotteillamme korvataan perinteisiä merkintäteknologioita kuten mustesuihkut, tarrat, etsaus ja maalaus erittäin nopeilla takaisinmaksuajoilla. Referenssiasiakkaita ovat mm. Fiskars, Prysmian, KONE ja Outokumpu.

Cajon kasvupolkua on rakennettu määrätietoisesti viimeiset vuodet. Yhtenä kasvun mahdollistajana on yhtiön vahva talous- ja rahoitustilanne. Yhtiö on tehnyt merkittäviä kasvupanostuksia mahdollistamaan nykyinen liiketoimintamalli laite- ja järjestelmätoimittajana, kansainvälistyminen sekä myynti jakeluverkoston kautta. Liiketoiminta on parhaillaan voimakkaan kasvun kynnyksellä sekä kotimaassa että kansainvälisillä markkinoilla. Kasvun varmistamiseksi myös jatkossa, panostamme vahvasti omien tuotteiden tuotekehitykseen.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt

SULAUTETTUJEN JÄRJESTELMIEN OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA


Työtehtävänäsi on laser merkintälaitteiden ohjausjärjestelmän suunnittelu (SW/HW), ohjelmointi C-kielellä sekä testaus. Lisäksi tehtäviisi voi sisältyä mm. järjestelmäintegraatioiden suunnittelua. Työsi on erittäin tärkeässä roolissa Cajon kasvupolulla. Työ on pääsääntöisesti itsenäistä, mutta sinulla on tukenasi koko tuotekehitystiimimme.

Odotamme hakijalta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (Insinööri / DI)
- Työkokemusta sulautettujen järjestelmien suunnittelusta ja ohjelmoinnista
- Kokemusta elektroniikkasuunnittelusta
- C-kielen vahvaa osaamista
- Linux-osaamista


Edellä mainittujen lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on:
- C# ja WPF osaamista
- Osaamista reaaliaikajärjestelmien ohjelmoinnista
- Kokemusta teollisuusautomaatiosta
- Tietoliikenneprotokollat hallussa (TCP/IP)

Olethan myös hyvä tiimipeluri.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Kempeleen toimipisteessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Voit työskennellä osan päivistä myös etänä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle viihtyisän ja rennon työympäristön, joustavat työajat sekä kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Lähetä hakemus ja CV:si osoitteeseen helen.vesik@adecco.fi. Sisällytä hakemukseen palkkatoive. Jätä hakemuksesi viimeistään 22.07.2018. Käsittelemme hakemuksia ja otamme hakijoita haastatteluun jo hakuajan puitteissa. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, soita Helenille 040-167 8094. Voit hakea tehtävään myös LinkedInin Easy Apply toimintoa käyttäen. Onnea hakuun!
WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
YhteystiedotHelen Vesik 0401678094, helen.vesik@adecco.fi
Työpaikan osoiteRasivainiontie 8, 90440 KEMPELE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.07.2018 klo 22:00
Jätä hakemushelen.vesik@adecco.fi
Ilmoitus jätetty24.06.2018
Ilmoitusnumero9625142

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin