Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Menekinedistäjä/Hyllyttäjä

Adecco Finland Oy, Oulu Raahe

Etsimme asiakkaallemme osa-aikaista työntekijää monipuoliseen MENEKINEDISTÄJÄN/HYLLYTTÄJÄN tehtävään Raahen alueelle.


Työn kuvaus:
Menekinedistäjä / hyllyttäjä (ei tuote-esittelijä) työskentelee osa-aikaisesti Raahen alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarve työntekijälle on ainakin vuoden 2019 loppuun asti. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.


Toivomme sinulta:
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi tai ruotsiksi. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden, koska työtä tehdään eri toimipisteissä. Edellytämme ajanmukaisia IT-taitoja, lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.


Tehtäviisi kuuluu:
Menekinedistäjän / hyllyttäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita Raahen alueen myymälöissä. Kyseessä ei ole tuote-esittelijän työ, vaan tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden osastoilla sekä huolehdit tuoteosaston ilmeen siisteydestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan noin 1-2 vuoroa kuukaudessa. Vuorot ovat minimissään muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa.


Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön, mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä Adeccon henkilöstöedut. Palkkaus on kaupan alalla erittäin kilpailukykyinen, joten tässä on loistava mahdollisuus lisäansioihin!


Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi englanniksi sekä hakemuksesi. Viimeinen hakupäivä on 26.08.2019, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Junior HR Consultant Anna Similä, anna.simila@adecco.fi tai p. 040 844 7175.
WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
YhteystiedotAnna Similä, anna.simila@adecco.fi, p. 040 844 7175
Työpaikan osoite92100 RAAHE
Palkkaus13,52 €/h
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan hakijan löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy26.08.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/menekinedistaja-hyllyttaja-keikkatyohon-raaheen-raahe/?ID=2159081
Ilmoitus jätetty12.08.2019
Ilmoitusnumero10057597

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin