Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

NPI-Insinööri

Adecco Finland Oy, Oulu Oulu

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Haemme nyt Aspocompin Oulun tehtaalle

NPI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen tehtävään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

NPI-insinööri vastaa projektikohtaisesti asiakkaiden piirilevysuunnittelun konsultoinnista ja uusien haastavien töiden ohjeistuksesta ja valvonnasta tuotannossa. Työ edellyttää hyvää yhteistyötä asiakkaiden suunnittelijoiden ja Aspocompin tuotanto- ja myyntiorganisaation kanssa.

Haemme tähän tehtävään henkilöä, jolla on tekninen peruskoulutus (esim. AMK-insinööri). Aikaisempaa työkokemusta sinulla ei tarvitse olla, sillä saat työhön hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on, että viihdyt vaativassa tehtävässä ja olet avoin ja halukas oppimaan uutta. Odotamme hakijoilta siis ennen kaikkea mielenkiintoa juuri tätä tehtävää ja piirilevyjen valmistusprosessia kohtaan. Kansainvälisen asiakaskunnan takia työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englanninkielen kirjallista sekä suullista taitoa. Eduksi katsotaan suunnitteluohjelmistojen tuntemus (esim InCam, AutoCad, Vertex, Mentor tai vastaava) sekä aikaisempi työkokemus tehdas- tai suunnittelutyöstä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvämaineisessa yrityksessä ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Tässä on loistava mahdollisuus päästä oppimaan uutta, kehittymään ja etenemään uralla.

Mikäli koet, että tämä tehtävä on kuin sinua varten, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.02.2019 Adeccon nettisivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094
WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
YhteystiedotHelen Vesik 0401678094 helen.vesik@adecco.fi
Työpaikan osoiteTutkijantie 11, 90570 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
Ilmoitus jätetty20.01.2019
Ilmoitusnumero9823396

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin