Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varaosamyyjä

Adecco Finland Oy, Oulu Oulu

Asiakkaamme Haka Center Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maa- ja metsätalouden sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun.

Haemme nyt heidän toimintojen laajentuessa Kempeleen toimipisteeseen VARAOSAMYYJÄÄ.

Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta alan (tai muuta sovellettavaa esim. hyötyajoneuvo) koulutusta ja työkokemusta maa- ja metsätalous- sekä työkoneiden parissa toimimisesta. Hydrauliikan ja pneumatiikan osaamisella erotut joukosta, mutta tärkeintä on perustietojen omaaminen. Työ on hyvin vahvasti asiakaspalveluun suuntautunutta, joten toivomme aikaisempaa myynnin ja asiakaspalvelun kokemusta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Sinun ei tarvitse olla vielä taidoiltasi työkonepuolen ammattilainen, mutta asenteeltasi kyllä. Omaat hyvät tietotekniset taidot, sillä varaosamyyntiä tehdään myös verkkokaupan kautta. Tehtävä edellyttää tarkkuutta ja vastuullista työotetta. Hyvä paineensietokyky ja ripeys ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan.

Tehtäviisi kuuluu:
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden, niin yrityspuolen kuin yksityistenkin, palveleminen ja neuvominen varaosamyynnissä. Vastaat osaltasi asiakaspalvelun laadusta ja yritysmielikuvan luomisesta. Työskentelet yhteistyössä yrityksen niin ulkoisten kuin sisäistenkin sidosryhmien kanssa.

Työajoissa toivotaan joustoa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti, sillä työ pitää sisällään sesonkiluonteisesti myös päivystystä, mikäli ammatilliset valmiudet tähän riittävät.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erinomaisten ja asiantuntevien kollegojen ympäröimänä, sopimus- tai työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen riippuen osaamisestasi sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 03.02.2019 Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.
WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
YhteystiedotSanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121
Työpaikan osoiteKempeleentie 5, 90400 OULU
PalkkausSopimuspalkkaus
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan hakijan löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy03.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.adecco.fi
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813782

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin