Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

HR Manager, 9Lives

Adiente Oy Ab Helsinki

Asiakkaamme 9Lives, www.9lives.fi, on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys. Palvelemme kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Olemme myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys. Yhtiön omistaa toimiva johto. Helsingin lisäksi 9Livesillä on toimipaikkoja 26 paikkakunnalla Suomessa ja olemme nyt myös laajentamassa toimintaamme muihin pohjoismaihin. Yhtiön palveluksessa on yli 800 terveydenhuollon ammattilaista, ja liiketoimintamme kasvaa.

Siksi tarvitsemme nyt sinua, ja haemme Helsinkiin, vakituiseen työsuhteeseen:

HR Manageria

Tehtäväsi:
Sinun tehtäväsi ja vastuualueesi, on vastata kokonaisvaltaisesti koko organisaation HR-funktiosta. 9Lives on aloittanut pienen tiimin vetämänä, jossa kaikki ovat hoitaneet omaa liiketoiminta-aluetta, ja HR-funktiota on hoidettu siinä samalla, ilman että yrityksellä on ollut omaa HR manageria. Nyt toiminta on laajentunut niin suureksi, että on tärkeää, että tähän tehtävään löytyy oma henkilö. Työtehtävä on siis hyvin monipuolinen ja kattaa kaikki HR-funktiot. Hyvä perusta on jo olemassa, sinun tehtäväsi on kehittää, parantaa ja tehostaa toimintaa.
Tehtävä sisältää mm seuraavat alueet:

Henkilöstöstrategian luominen yhdessä toimitusjohtajan kanssa

Lakisääteiset HR-asiat

Strateginen resurssisuunnittelu ja rekrytoinnin kokonaisvastuu

Henkilöstön kehittäminen ja koulutukset

Työhyvinvointi ja töissä viihtyminen

Johtajien valmentaminen/coachaaminen ihmisiin ja johtamiseen liittyviin aiheisiin

Toimit myös tiiviisti yhdessä liiketoimintayksiköiden johtajien ja tiiminvetäjien kanssa, jotta voidaan kehittää räätälöityjä ratkaisuja juuri sen tiimin kehittämiseen, parhaimpien osaajien löytämiseen ja osaajien sitouttamiseen. Toimit myös nimettyjen liiketoimintayksiköiden luotettuna neuvonantajana sekä strategisella että operatiivisella tasolla.

Toivomme sinulta:
Toivomme, että sinulla on tähän tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto, sekä vähintään 5 vuotta kokemusta HR Managerin tehtävistä, samantyyppisestä nopeasta ja ketterästä työympäristöstä. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta seuraavista tehtävistä:

Henkilöstöpolitiikan sekä HR-prosessien kehittämisestä sekä käytännön toteuttamisesta, sisältäen mm. rekrytointi, perehdytys, koulutus, työsuhde-edut sekä työhyvinvointi

Työlainsäädännön, työehtosopimusten ja tietosuoja-asioiden tuntemusta

Toivomme sinulta vahvaa liiketoimintakokemusta ja kykyä ajatella strategisesti, mutta sinulla tulee silti olla käytännönläheinen lähestymistapa asioihin, ja kääriä hihat ja ryhtyä toimeen. Otat omista tehtävistäsi ja vastuualueistasi kokonaisvastuun, ja haluat miettiä tapoja työskennellä modernilla ja innovatiivisella lähestymistavalla sekä ajaa modernisointi- ja uudistushankkeita koko yrityksessä. Omaat hyvät viestintä- ja järjestelmätaidot, luonnollisesti hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet työskennellessä aikaansaava ja järjestelmällinen. Näet asioita organisaation näkökulmasta, mutta olet silti myös helposti lähestyttävä ja empaattinen ihmiskohtaamisissa. Olet energinen, iloinen ja sinulla on " tehdään-tee-se-tapahtuu-asenne". Hallitset suomen- ja englannin kielen sujuvasti, ruotsinkielentaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle avainposition ja näköalapaikan, nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossa, jossa HR on yksi avainpositioista. Saat mahdollisuuden rakentaa ja kehittää yrityksen kaikkia HR-toimintoja ja niiden osa-alueita, samalla kun yritys kasvaa, kehittyy ja kansainvälistyy. Tämän tehtävän myötä olet myös osa 9Lives:in johtoryhmää.Hae tehtävää näin:
Mikäli tämä kuulostaa sinun seuraavalta tehtävältäsi, rekisteröi cv:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, heti, tai viimeistään 23.5.2021. Etenemme rekrytoinnissa nopeasti, joten jätä meille hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja positiosta antaa Adienten toimitusjohtaja Erica Flinck-Härkönen, erica.flinck@adiente.fi, tai 040 510 7700.
WWW-osoitehttp://www.adiente.fi
YhteystiedotErica Flinck-Härkönen
erica.flinck-harkonen@adiente.fi
Työpaikan osoite00950 HELSINKI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ats.talentadore.com/apply/HR-Manager%2C-9Lives/ZLeJOD
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10737178
Työnantajan viiteenP1

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin