Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hissialan kouluttaja

AEL-Amiedu Oy Helsinki

Hissialan KOULUTTAJAA
vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.

Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus. Olet käytännön kokemusta omaava kunnossapidon ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet hissialaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.

Sinulla on vankkaa hissialan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta. Sinulla on AMK -tason tai muu soveltuva koulutus.
Arvostamme kouluttajakokemusta, positiivista asennetta ja kykyä kehittää hissialan koulutuspalveluita. Arvostamme sähkö- ja automaation osaamista ja pedagogista pätevyyttä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla! Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
WWW-osoitehttp://taitotalo.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa: koulutuspäällikkö Riku Silván, puhelin 050 345 8337, riku.silvan@taitotalo.fi
Työpaikan osoiteValimotie 8, 00380 HELSINKI
PalkkausAmmatillisen aikuiskoulutuskeskusten TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.9.2020 / sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7419fe60
Ilmoitus jätetty25.06.2020
Ilmoitusnumero10384951
Työnantajan viiteHissialan kouluttaja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin