Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköalan kouluttaja

AEL-Amiedu Oy Helsinki

Sähköalan KOULUTTAJAA
vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.

Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus. Olet käytännön kokemusta omaava sähköalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet sähköalaan liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.

Sinulla on sähköalan ammattiosaamista sekä käytännön monipuolista työkokemusta. Sinulla on AMK -tason koulutus tai muu soveltuva koulutus.
Arvostamme kouluttajakokemusta, pedagogista pätevyyttä, positiivista asennetta ja kykyä kehittää sähköalan koulutuspalveluita. Lisäksi arvostamme myös prosessiautomaatio- ja Siemens logiikkojen osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla! Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
WWW-osoitehttp://taitotalo.fi
YhteystiedotLisätietoja antaa: koulutuspäällikkö Jari Hietanen, p. 043 827 2876 jari.hietanen@taitotalo.fi, 8.7., 15.7., 22.7. , 29.7. klo 12.00 - 14.00
Työpaikan osoiteValimotie 8, 00380 HELSINKI
PalkkausAmmatillisen aikuiskoulutuskeskusten TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen työsuhde
Haku päättyy09.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?2846dd65
Ilmoitus jätetty25.06.2020
Ilmoitusnumero10384496

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin