Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Voimalaitos- ja energia-alan kouluttaja

AEL-Amiedu Oy Helsinki

Voimalaitos- ja energia-alan KOULUTTAJAA
vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.

Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus. Olet käytännön kokemusta omaava voimalaitosalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet voimalaitos- ja energia-alaa liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.

Sinulla on vankkaa voimalaitos- ja energia-alan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta. Sinulla on AMK -tason koulutus tai muu soveltuva koulutus.
Arvostamme kouluttajakokemusta, positiivista asennetta ja kykyä kehittää voimalaitos- ja energia-alan koulutuspalveluita. Arvostamme myös kunnossapidon osaamista voimalaitoksista tai joltain muulta teollisuuden alueelta. Myös pedagoginen pätevyys tai kiinnostus sen hankkimiseen työsuheen aikana on plussaa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla! Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.
WWW-osoitehttp://taitotalo.fi
Yhteystiedotkoulutuspäällikkö Riku Silván, puhelin 050 345 8337, riku.silvan@taitotalo.fi
Työpaikan osoiteValimotie 8, 00380 HELSINKI
PalkkausAmmatillisen aikuiskoulutuskeskusten TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.9.2020 / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9e2910a9
Ilmoitus jätetty25.06.2020
Ilmoitusnumero10384966
Työnantajan viiteVoimalaitos- ja energia-ala

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin