Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiertotalouden johtava asiantuntija

AFRY Finland Oy Oulu

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä.

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future

Luomme AFRYllä kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja paremman tulevaisuuden puolesta. Olemme mukana mm. 1.5 C Business Playbookissa, joka ohjaa yrityksiä ja organisaatioita ilmaston lämpenemisen hillitsemisessä. Teemme myös yhteistyötä Gapminder Foundationin kanssa lisätäksemme ymmärrystä sosiaaliseen, taloudelliseen ja ympäristökestävyyteen liittyen. Making Future.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt ympäristöyksikköömme

KIERTOTALOUDEN JOHTAVAA ASIANTUNTIJAA

AFRYn ympäristöliiketoimintayksikön kiertotaloustiimi on mukana monipuolisissa ja kiinnostavissa projekteissa sekä julkisella sektorilla että infra-alalla ja teollisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä AFRYn muiden yksiköiden kanssa Suomessa ja maailmalla, ja pääsemme näin rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa yhdessä parhaiden osaajien kanssa. Taustastasi ja omista toiveistasi riippuen voit toimia johtavana asiantuntijana tai projektipäällikkönä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin hankkeissa ja kehittymään tiimin vetäjäksikin. Olemme toteuttaneet mm. kiertotalouden tiekarttoja ja olleet mukana suunnittelemassa kiertotalouden mukaisia tuotantolaitoksia sekä rakentamassa monimuotoisia, kiertotaloutta edistäviä symbiooseja. Löydät lisätietoa kiertotalouspalveluistamme sekä esimerkkejä toteuttamistamme projekteista nettisivuiltamme:
https://afry.com/fi-fi/ala/kiertotaloushttps://afry.com/en/area/circular-economy

Odotamme sinulta:

- KTM (ympäristöjohtaminen), DI, insinööri tai vastaavaa tutkintoa
- Vahvaa erityisosaamista yhdeltä tai useammalta kiertotalouden osa-alueelta: kiertotalouden mukaiset liiketoimintamallit, kiertotalouden ekosysteemit, kiertotalouden mukainen suunnittelu, resurssien käyttö ja kierrätys
- 5-10 vuoden kokemusta erityisesti teollisuuden, energia-alan ja/tai infrasektorin kiertotaloushankkeista
- EU:n ja kansallisen tason kiertotalouden ohjauksen ja sääntelyn kehittymisen tuntemisen omalta vahvuusalueeltasi
- Tavoitehakuisuutta ja yhteistyökykyä
- Asiakaslähtöisyyttä ja myynnillistä otetta
- Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Eduksi katsomme:

- Kiertotaloushankkeiden rahoitusväylien tuntemisen
- Osaamisen LCA- sekä ympäristöjalanjälki- ja kädenjälkilaskennasta
- Kiinnostuksen työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä
- Muun kielitaidon
- Matkustusvalmiuden.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tuottaa kehittyä alamme johtavien asiantuntijoiden kanssa toteutettavissa hankkeissa sekä olla mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja. Työnkuva on muokattavissa kokemuksen ja mielenkiinnon mukaan. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme miellyttävän työyhteisön, joustavan työn sekä globaalin toimintaympäristön tuen. Toimipisteesi voi sijaita esim. Vantaalla, Oulussa, Tampereella, Turussa tai Rovaniemellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

- Katri Luoma-aho, osastopäällikkö, ympäristöpalvelut, 0400-300 174
- Kaisa Vähänen, ympäristöyksikön johtaja, 050-437 6083Liity asiantuntevaan joukkoomme! Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 2.8.2020 mennessä. Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä myös hakuaikana, joten ole nopea!
WWW-osoitehttp://www.afry.fi
YhteystiedotKatri Luoma-aho, osastopäällikkö, ympäristöpalvelut, 0400-300 174, Kaisa Vähänen, ympäristöyksikön johtaja, 050-437 6083
Työpaikan osoite90590 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy02.08.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=8048
Ilmoitus jätetty29.06.2020
Ilmoitusnumero10387610
Työnantajan viite8048

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin