Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projekti-insinööri - Espoo

AFRY Finland Oy Espoo

Projekti-insinööri - Espoo

Työtehtävä

Oletko jo useamman vuoden kokemusta omaava Diplomi-insinööri tai Insinööri? Etsitkö uusia haasteita? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme tiimiimme projekti-insinööriä vastaamaan asiakasprojekteihin liittyvistä laitehankinnoista. Tehtävissäsi tulet toimimaan osana omaa tai asiakkaidemme projektiorganisaatiota

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä kehittymishaluinen. Odotamme sinulta konetekniikan -, tuotantotekniikan -, tai energiatekniikan insinöörinkoulutusta (AMK tai DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta projektityöskentelystä laitehankintojen parissa. Monikulttuurisessa työyhteisössä englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme asiakaskeskeistä ajattelutapaa, ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta ja matkustusvalmiutta tarvittaessa. Valmiutesi mahdollisesti työskennellä ulkomailla on ehdottomasti plussaa.

Eduksesi luetaan osaaminen seuraavilla osa-alueilla:

- 3D suunnitteluohjelmien hallinta
- Yleisimpien standariden tuntemus (EN, ASME)
- Valmistustekniikka (konepaja)
- Asennus- ja käyttöönotto valvontakokemus


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, kansainvälisen työympäristön sekä mahdollisuuden oman osaamisesi ja toimenkuvasi kehittämiseen monipuolisissa tehtävissä asiantuntevien kollegojen tuella. AFRYllä pääset mukaan alan merkittävimpiin hankkeisiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antaa Kim Loponen, puh. +358 50 312 3750.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 15.12.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tietoa AFRYstä

AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö. Tuemme asiakkaitamme kestävän kehityksen ja digitalisaation edistämisessä.

Olemme 17 000 sitoutunutta asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville infra-, teollisuus- ja energiasektoreilla ympäri maailman.

Making Future
WWW-osoitehttp://www.afry.fi
Yhteystiedot-
Työpaikan osoite02230 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.saima.fi/srekryhome/ae.html?jc=190&did=21030&job_id=8288
Ilmoitus jätetty23.10.2020
Ilmoitusnumero10497696
Työnantajan viite8288

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin