Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Mekaniikkasuunnittelija

Agentor Oy Vaasa

Haemme asiakkaallemme Vaasaan kokenutta mekaniikkasuunnittelijaa vahvistamaan nykyistä tuotekehitys- ja suunnittelutiimiä. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus toimia mm. energiateollisuuden, laitossuunnittelun tai laite ja konesuunnittelun toimialoilla.

Odotamme sinulta konetekniikan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja jo kertynyt mekaniikkasuunnittelukokemusta. Toivomme että hallitset joko Inventor, NX tai SolidWorks suunnitteluohjelman perusteet sekä PDM järjestelmien käytön. Ymmärrys mm. ohutlevyrakenteista, pneumatiikasta, hydrauliikasta tai robotiikasta luetaan eduksesi. Sinulla tulee olla sujuva suomen tai ruotsin kielitaito sekä riittävä kyky kommunikoida englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yhtiössä ja mahdollisuuden edelleen kehittää osaamistasi vaihtelevissa asiakasprojekteissa eri teollisuudenaloilla. Vahva taustaorganisaatio tukee päivittäistä tekemistäsi ja tehtäväkenttäsi rakennetaan osaamisesi ja toiveidesi mukaan.
WWW-osoitehttp://agentor.fi
YhteystiedotJohnny Markko, Puh: 020 7310 100, 0400773701, johnny.markko@agentor.fi
Työpaikan osoiteVaasanpuistikko 16, 65100 VAASA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.10.2019
Jätä hakemushttps://agentor.fi/tyopaikat/mekaniikkasuunnittelija-vaasa/
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://agentor.fi/tyopaikat/mekaniikkasuunnittelija-vaasa/
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097394
Työnantajan viiteMekaniikkasuunnittelija

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin