Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

PLCM Specialist

Aidian Oy Espoo

PLCM Specialist

Tehtävän kuvaus:
Oletko sinä etsimämme luonnontieteiden asiantuntija, ehkä myös IVD alan osaaja, tai valmis kehittymään diagnostiikka-alan asiantuntijaksi? Tarjoamme PLCM Specialist -tehtävää PLCM tiimiin immunoturbidimetristen testien tuotehuolto- ja elinkaarenhallintatehtävien parissa.

Edellytykset:
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI) kemian, biokemian tai biotekniikan alalta, ja intoa kehittyä IVD alan asiantuntijana. IVD-alan aiempi työkokemus sekä IVD regulaation ja ISO 13485 standardin tuntemus luetaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät analyyttiset taidot ja kokemusta tutkimusten kirjallisesta raportoinnista.

Olet yhteistyökykyinen ja työskentelytapasi on huolellinen ja oma-aloitteinen. Hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaitosi säilyvät myös kiireen keskellä ja hoidat tehtävästi vastuullisesti loppuun asti.

Tarjoamme:
Tarjoamme antoisia työtehtäviä osana asiantuntevaa tuotekehitysorganisaatiota, sekä mahdollisuuden työskennellä läheisessä yhteistyössä Aidianin eri organisaatioyksiköiden kanssa. Tehtävässä saat oppia IVD alan regulatiivisista vaatimuksista sekä kehittyä diagnostiikka-alan osaajaksi monipuolisten tuotteiden parissa. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja paikan kokeneessa tiimissä, sekä tukea ja koulutusta tehtävässä onnistumiseksi. Tuemme lisäkouluttautumista ja voit itse vaikuttaa työsi etenemiseen.

Tehtävä on vakituinen.
WWW-osoitehttps://www.aidian.eu
YhteystiedotSaat lisätietoja tehtävästä soittamalla Katri Kurppa, Head of System Development and PLCM p. 050 550 7221
Työpaikan osoiteKoivu-Mankkaan tie 6 B, 02200 ESPOO
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.05.2021
Jätä hakemusJos tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen recruitment@aidian.eu, 17.5.2021 mennessä.
Ilmoitus jätetty04.05.2021
Ilmoitusnumero10736984

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin