Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Ainala ry Virrat

Etsimme ammattitaitoisia LÄHIHOITAJIA (2kpl) Ainalan palvelutaloon Virroille. Työsuhteet ovat vakituisia. Työ on 2-3-vuorotyötä. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Ainala on Virtain ensimmäinen palvelutalo ja olemme toimineet vanhustenhuollon hyväksi paikkakunnalla jo yli 50 vuotta. Olemme Yhteiskunnallinen yritys ja meillä on lupa käyttää Avainlippua merkkinä suomalaisesta palvelusta. Palvelutalo sijaitsee Virtain keskustassa.

Palvelutalo on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat monipuolisesti tukea, huolenpitoa ja hoivaa arjessa. Asukkaita palvelutalossa on tällä hetkellä liki 60. Tarjoamme tehostettua palveluasumista toimimalla Keiturin Sote Oy:n sopimuskumppanina. Lisäksi tarjoamme kotihoitoa palvelutalossa, osa asukkaita on omatoimisia. Meillä on oma keittiö, Lounasravintola Lyyti.


Meillä Ainalassa saat käyttää ammattitaitoasi
asukkaiden perushoidon toteuttamiseen kuntouttavalla työotteella
osallistumalla lääkehoidon toteuttamiseen lääkehoitosuunnitelman mukaisesti ja sen arviointiin käyttämällä arviointijärjestelmää
olemalla aktiivisesti yhteistyössä asukkaiden omaisten kanssa
asukkaiden virkistystoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä ulkoiluun

Pidämme tärkeänä aitoa kiinnostusta vanhustenhoidosta ja hyvinvoinnista huolehtimisesta.
Kohtaat asukkaat, työkaverit ja omaiset lämpimästi ja tasavertaisina sekä hyväksyt erilaisuutta. Työskentelet erinomaisesti ryhmän jäsenenä, mutta osaat tehdä myös itsenäisiä päätöksiä. Otat vastuuta, tartut innolla haasteisiin etkä vastusta muutosta. Huomioit korjattavat toimintatavat, mutta et valita niistä mitä ei voida muuttaa.

Hakemanamme lähihoitajana sinulla täytyy olla:
-Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja)
-Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi


Tarjoamme sinulle mm:
- Pitkäaikaisen työpaikan, mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi, laajat koulutusmahdollisuudet, viihtyisän työympäristön, laajat ja arvokkaat tyky-mahdollisuudet, ateriaedun, kattavat työterveyspalvelut ja mahdollistavan esimiestyöskentelyn. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.
Voimme tarjota edullisen yksiön palvelutalon läheisyydestä, jotta pääset alkuun.


Kiinnostuitko?
Hae viimeistään 31.7.2020 mennessä joko sähköpostilla rita.nippala@ainala.fi tai postitse: Ainala ry/ hakemus, Nallentie 4, 34 800 Virrat ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Tee hakemus pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat/ teemme työsopimukset heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Kysyttävää?
Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Rita Nippala, p. 045 279 2550 (ark. klo 8-16)
WWW-osoitehttp://www.ainala.fi
YhteystiedotHae viimeistään 31.7.2020 mennessä joko sähköpostilla rita.nippala@ainala.fi tai postitse: Ainala ry/ hakemus, Nallentie 4, 34 800 Virrat ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Tee hakemus pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat/ teemme työsopimukset heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Kysyttävää?
Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Rita Nippala, p. 045 279 2550 (ark. klo 8-16)
Työpaikan osoiteNallentie 4, 34800 VIRRAT
PalkkausG20
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.08.2020, tai heti/ sopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 12:00
Jätä hakemusHae viimeistään 31.7.2020 mennessä joko sähköpostilla rita.nippala@ainala.fi tai postitse: Ainala ry/ hakemus, Nallentie 4, 34 800 Virrat ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Tee hakemus pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat/ teemme työsopimukset heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395646

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin