Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltotyönjohtaja

Ajan Lukko Oy Tampere

Ajan Lukko Oy on Pirkanmaalla toimiva monipuolinen rakenteellista ja teknistä turvasuojausta ja turvaurakointia toimittava lukitus - ja turvallisuusalan perheyritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti yrityksistä, kiinteistö- ja taloyhtiöistä, laitoksista, kouluista ja julkisen sektorin asiakkaista. Toimitamme lukitus- ja turvaratkaisuja, kuten lukko- ja avainhallintajärjestelmiä, ovi- ja porttiautomatiikkaa, kameravalvontaa, rikosilmoitin-, kulunvalvonta- ja ovipuhelinjärjestelmiä sekä niihin liittyviä ylläpitopalveluita. Yrityksemme työllistää 24 turvallisuusalan ammattilaista ja liikevaihtomme on n. 3,5 m€. Kasvavan kysynnän johdosta haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista

HUOLTOTYÖNJOHTAJAA

Haemme henkilöä, joka pystyy vastaamaa itsenäisesti huoltotöiden vastaanotosta ja niiden vaatimista toimenpiteistä. Huoltotyöt kohdistuvat pääosin Pirkanmaalle. Tehtävä sisältää tilausten vastaanottoa, myyntityötä, tarjouslaskentaa, teknistä suunnittelua ja pienempien työmaiden projektointia. Tehtävä painottuu monipuolisesti lukitus-, järjestelmä- ja automatiikkatilausten työjärjestelyihin.

Työssä menestyminen vaatii järjestelmällistä otetta, huolellisuutta, kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Pystyt tuottamaan tietoa virheettömästi myös kiireen keskellä sekä priorisoimaan tehtäväsi tehokkaasti. Omaat positiivisen asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Eduksi katsotaan
- kokemus lukitus- ja turvallisuusalalta
- sähköalan ja automatiikan tuntemus
- sujuva tietotekninen perusosaaminen
- ratkaisukeskeinen ja omatoiminen ote tehtävään
- yhteistyökyky ja asiakaspalveluhenkisyys
- ajokortti (välttämätön)
- ehdoton nuhteettomuus, työssä vaaditaan turvasuojaajakortti (haetaan toimestamme työsuhteen alussa)

Tarjoamme mielenkiintoisen työn voimakkaasti kehittyvällä alalla, uudistetut toimitilat virkeän ja muuttovoittoisen Tampereen keskustassa, täysin varustellun huoltoauton käyttöön työtehtävissä, pääosin Pirkanmaalla tapahtuvia toimeksiantoja, helposti lähestyttävän ja täysin paikallisen yritysjohdon tuen, joka toimii arjessa mukana, henkilökohtaisen palkitsemispolun, henkilökohtaisen oppimispolun täydentämään alalle jo hankkimaasi peruskoulutusta ja kokemusta, rautaisen ammattilaisryhmän tuen ja mutkattoman työilmapiirin.
WWW-osoitehttps://www.ajanlukko.fi
YhteystiedotJos kiinnostuit, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi mennessä.

Haastattelut aloitetaan ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Ari Karjalaiselta puh. 032541600.
Työpaikan osoiteTammelan puistokatu 29, 33500 TAMPERE
PalkkausSopmuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusJos kiinnostuit, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera osoitteeseen rekrytointi@ajanlukko.fi 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Ari Karjalaiselta 050-526 26 92.
Ilmoitus jätetty20.08.2018
Ilmoitusnumero9677819
Työnantajan viiteHuoltotyönjohtaja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

91 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin