Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Akaan kaupunki Akaa

Akaa on noin 17 000 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä.
Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.

Akaa tuottaa vanhus- ja vammaispalvelut yhteistoiminta-alueella, jonka muodostavat Akaan kaupunki ja Urjalan kunta. Yhteistoiminta-alueen asukasluku on noin 21 400.
Yhteistoiminta-alueellamme toimii kotihoito ja kotisairaala. Asiakkaat on jaettu kahteen palvelualueeseen; Akaan palvelualueeseen ja Urjalan palvelualueeseen.
Kotihoidon tarkoituksena on vanhusten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymisen tukeminen koti- ja tukipalveluin. Kotihoitoyksikkö on perushoitoa ja hoivapalveluja tuottava toimija, jonka henkilökunnalla on monipuolinen osaaminen ja ammattitaito. Kotihoitoyksikön keskeinen tavoite on tukea asiakkaiden kotona asumista mahdollisimman pitkään. Tärkeä osa kotihoitoyksikön toimintaa on kotiutusprosessi, jossa tuetaan asiakkaan siirtymistä tilapäisestä laitoshoidosta kotihoitopalveluiden piiriin.

Akaan palvelualueen kotihoidossa on avoinna kaksi lähihoitajan tointa.
Työ on 2-vuorotyötä. Työssä tarvitaan omaa autoa.


Kelpoisuusvaatimukset: Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toimeen valitun on toimitettava kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Arvostettavat ominaisuudet: Arvostamme hakijoiden joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kuntoutusmyönteistä tiimityöskentelytaitoa.
Vaadittavat luvat: Lääkkeenantolupa, Edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan
Koeaika (kuukautta): 6
WWW-osoitehttp://www.akaa.fi
Yhteystiedotpalveluesimies Eija Kauranen, puh. 040 335 3435, eija.kauranen@akaa.fi, palveluesimies Merja Niekka, puh. 040 335 4290, merja.niekka@akaa.fi, vs vanhus- ja vammaiapalvelujohtaja Marjut Takanen, puh. 040 335 4274, marjut.takanen@akaa.fi
Työpaikan osoiteKotihoito Akaa, 37800 AKAA
PalkkausKVTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.04.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.03.2020 klo 15:00
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.seuturekry.fi
Ilmoitus jätetty24.01.2020
Ilmoitusnumero10240350
Työnantajan viite7617

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin