Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapitopäällikkö

Akaan kaupunki, Tekninen keskus Akaa

Kunnossapitopäällikkö toimii alueiden kunnossapito- tehtäväalueen johtajana ja hänen tehtäviinsä kuuluu Akaan kaupungin katualueiden ja yleisten alueiden kunnossapidon johtaminen ja organisointi. Kunnossapitopäällikkö toimii tarvittaessa kaupunginpuutarhurin ja rakennuttajainsinöörin sijaisena. Kunnossapitopäällikön esimies on tekninen johtaja.
Viran kelpoisuusehtona on yhdyskuntatekniikan insinöörin AMK-tutkinto/vastaava tutkinto tai muu virkaan soveltuva tutkinto sekä laaja kokemus alueiden kunnossapidon tehtävistä. Lisäksi kunnossapitopäällikkö tarvitsee työssään hyviä vuorovaikutus- ja johta-mistaitoja, kunnallishallinnon ja toimialaa koskevan lainsäädännön tuntemusta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Asiantuntemus metsänhoitoasioissa katsotaan eduksi.
Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen TS mukaisesti. Hakija voi myös ilmoittaa palkkatoiveensa.
WWW-osoitehttp://akaa.fi
YhteystiedotTekninen johtaja Jaana Koota, puh. 040 335 3517 tai jaana.koota@akaa.fi.
Työpaikan osoiteMyllytie 3, 37800 AKAA
PalkkausTS -mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.09.2019 klo 15:00
Jätä hakemusHakemus liitteineen tulee toimittaa 5.9.2019 klo 15.00 mennessä kaupunginhallitukselle osoitettuna joko osoitteella Akaan kaupunginhallitus, Myllytie 3, 37800 Akaa tai sähköpostitse osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061823

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin