Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Betonielementtisuunnittelija

Alén Consulting Oy Tampere

Asiakkaamme Suunnittelu Teräsmaa Oy on rakennesuunnittelun vahva ammattilainen. Yrityksen asiakkaita ovat niin ammattirakentajat kuin yksityiset kotitaloudetkin ja he tarjoavat rakennesuunnittelua kokonaisvaltaisesti sekä uudisrakentamiseen että vanhan korjaukseen. Suunnittelu Teräsmaa Oy toimii koko Suomen laajuisesti ja heidät tunnetaan luotettavana ja osaavana yhteistyökumppanina.

Etsimme heille nyt ammattitaitoista

BETONIELEMENTTISUUNNITTELIJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää monipuolista betonielementtisuunnittelua osaavan tiimin kanssa. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen.

Etsimme pitkäjänteistä henkilöä, jolla on erittäin tarkka ja järjestelmällinen työote sekä hyvä keskittymiskyky. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, teknikko tms.) ja kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön. Työssä menestyminen edellyttää AutoCAD-ohjelman hallintaa, ajantasaisia IT-taitoja ja kolmiulotteista hahmotuskykyä.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus on alan TES:n/sopimuksen mukainen. Myös töiden aloitus on sovittavissa.

Oletko etsimämme tarkka ja huolellinen tekijä? Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.

https://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1658


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
WWW-osoitehttps://www.alenconsulting.fi/
YhteystiedotPertti Nurmi, p. 044 740 4503, pertti.nurmi@alenconsulting.fi
Työpaikan osoite33200 TAMPERE
PalkkausTES:n/sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy27.01.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1658
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813780

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin