Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kahvilatyöntekijä

Alén Consulting Oy Tampere

Asiakkaamme on tunnelmallinen ja perinteikäs kahvila-konditoria Tampereella. Etsimme heille nyt asiakaspalveluhenkistä ja ripeää

KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat kahvilatuotteiden myynti, asiakaspalvelu ja kahvilan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Tarvittaessa työnkuvaan voi sisältyä myös vitriinissä myytävien patonkien täyttämistä. Etsimämme henkilö on hymyileväinen, reipas, joustava, aktiivinen sekä iloinen asiakaspalvelija ja työkaveri. Aikaisempaa kokemusta alalta ei välttämättä tarvita, asenne ja luonne ratkaisevat! Hygieniapassi katsotaan hakijalle eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tunteja on alkuun tarjolla keikkaluontoisesti, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla. Palkkaus alan TES:n mukaan.

Mikäli olet etsimämme aurinkoinen asiakaspalvelija, laita hakemuksesi pikaisesti tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolle, p. 044 740 4500.

https://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1802Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
WWW-osoitehttps://www.alenconsulting.fi/
YhteystiedotTiia Hietikko, p. 044 740 4500
Työpaikan osoite33200 TAMPERE
PalkkausTES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy17.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1802
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846745

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin