Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kiinteistönvälittäjä

Alén Consulting Oy Lahti

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta. Sp-Koti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Säästöpankkien läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Sp-Koti Lahteen myyntihenkistä ja kunnianhimoista

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

palvelemaan asiakkaamme kasvavaa asiakaskuntaa!

Etsimme työtä pelkäämätöntä, ahkeraa sekä ulospäinsuuntautunutta ja vankan tuntemuksen alalta omaavaa henkilöä. Olet valmis laittamaan itsesi likoon ja haluat päättää itse palkkasi suuruuden. Mikäli olet reipas, aktiivinen ja innostuva ihminen, mutta ennen kaikkea sinulla on rautainen asenne ja janoat tuloksia, saatat olla etsimämme henkilö. LKV-tutkinto ei ole välttämätön, mutta siitä on etua työssä.

Sp-Koti Oy tarjoaa sinulle:

- Kannustavan palkkiojärjestelmän
- Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
- Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden
- Säästöpankin henkilökuntaedut

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan alla olevan linkin kautta.

https://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1828

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat HR-konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
WWW-osoitehttps://www.alenconsulting.fi/
YhteystiedotNina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502
Työpaikan osoite15100 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.03.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1828
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846825

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin