Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puuseppä

Alén Consulting Oy Keuruu

Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö. Se valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Yrityksen kasvavaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. rakennus-, laiva-, kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia

PUUSEPPIÄ

pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan!

Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työtilanteen salliessa tarkoitus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi tekijäksi. Tuotantoa on pääsääntöisesti 2 vuorossa ja poikkeustapauksissa tehdään tarvittaessa 3-vuoroa. Palkkaus alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.

https://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1581


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
WWW-osoitehttps://www.alenconsulting.fi/
YhteystiedotPertti Nurmi, p. 044 740 4503
Työpaikan osoite42800 HAAPAMÄKI
PalkkausTES:n mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy27.01.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://alen.tehoste.com/index.php?action=open&id=1581
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9814105

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin