Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Alexandria Trainee

Alexandria Pankkiiriliike Oyj Hämeenlinna

Alexandria on vuonna 1996 perustettu, vakavarainen, suomalainen sijoituspalvelukonserni. 24 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, sijoittamisen ja säästämisen palveluitamme on käyttänyt jo yli 80 000 asiakasta. Alexandria palvelee suomalaisia yli 300 ammattilaisen voimin 28 paikkakunnalla ympäri maan.

https://www.alexandria.fi/ura-alexandriassa


ALEXANDRIA TRAINEE

Jos olet aikaansaava tiimipelaaja ja haluat haastaa itseäsi, saatat olla etsimämme tuleva sijoituspalvelualan huippuosaaja.

Suoritat ensin Sijoituspalvelututkinnon (APV1) sekä Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2). Kun olet valmis, aloitat työtehtävät sijoitusneuvojana. Sijoitusneuvojan tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- sekä sijoitustarpeisiinsa palkitulla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Mielestämme vaurastuminen kuuluu kaikille - Alexandrialla teet tärkeää työtä asiakkaiden tulevaisuuden turvaamisen parissa.

Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta sekä ympäröivän talouden ilmiöistä ja ymmärrät, mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys. Omaat ahkeran työotteen ja olet valmis tekemään töitä menestyksesi eteen. Arvostamme kaupallista koulutusta, aiempaa kokemusta myynnin parista sekä hyviä kontaktiverkostoja. Kyseessä on kuitenkin trainee-paikka, joten jo kertynyttä osaamista tärkeämpää meille on oppimiskyky, voittaja-asenne sekä vahva halu kehittyä aidosti sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi.

Alexandrian ydin on ihmiset. Meillä parasta ovat huikeat työkaverit, rento työilmapiiri ja tekemisen meininki. Emme usko turhaan byrokratiaan, kaikille annetaan paljon vapautta ja vastuuta sen mukana. Lisäksi apunasi on koko konsernin myynnin tuki, jonka avulla ponnistat pitkälle.

Innostuitko? Jätä hakemus ja CV viimeistään sunnuntaina 8.3.2020 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/alexandria-trainee-hameenlinna. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Kraama, puh. 040 668 2134.
WWW-osoitehttp://www.alexandria.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikko Kraama, puh. 040 668 2134.
Työpaikan osoiteSibeliuksenkatu 5, 3.krs, 13100 HÄMEENLINNA
Palkkaustulospohjainen
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy08.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alexandria.fi/ura-alexandriassa/alexandria-trainee-hameenlinna
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10267515

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin