Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitaja

Alina Hoivatiimi Oy Kuopio

Etsimme huipputiimiimme LÄHIHOITAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Haemme kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen työhön. Tarjoamme mahtavan työporukan, jolle on tärkeintä tyytyväiset asiakkaat ja hyvä työilmapiiri!

Lähihoitajan työpäivät koostuvat asiakastyöstä, työtehtävät ovat vaihtelevia ja sinut perehdytetään työn sisältöön kattavan perehdytysohjelman mukaisesti.

Alinassa sinulle on tarjolla monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet, kehitysmahdollisuudet sekä aktiivinen ja innostunut työhyvinvointitoiminta. Alinassa saat mahdollisuuden tehdä asiakaslähtöistä ja merkityksellistä työtä osana ammatillista, keskustelevaa ja innostunutta tiimiä. Työ voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme kovasti myös mahdollista kaksoistutkintoa (esim. lähihoitaja-parturi-kampaaja).

Arvostamme laajaa kokemusta erilaisista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämättömyys. Huomioimme myös vastavalmistuneet hoitajat.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, ATK-osaamista ja ajokorttia!
ALINA kotihoidossa
Panostetaan laadukkaaseen asiakastyöhön
Haluamme, että jokainen työntekijä voi hyvin
On mahdollista vaikuttaa omiin työvuoroihin
Tässä on mahdollisuus tulla tekemään merkityksellistä työtä! Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan! Lisätiedot ja hakemukset minna.partti@alinahoivatiimi.fi

Lue lisää Alinasta työpaikkana: https://www.alinahoivatiimi.fi/tyopaikat/

Norlandia on pohjoismainen sosiaali-ja terveydenhuollon palveluiden tuottaja. Norlandia Care tarjoaa monipuolisia sosiaali-ja terveysalan palveluita potilashotelleissa, Alina-ketjun kotihoidossa sekä hoivakodeissa eri puolilla Suomea. Alina on valtakunnallinen, kokonaisvaltaisia kotihoitopalveluita tuottava franchising-ketju. Paikallisia Alina-yrityksiä on jo yli 30 eri puolilla Suomea ja ne työllistävät jo noin 350 alan ammattilaista.

Alina sai kaikesta toiminnastaan huipputuloksen viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2020). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4). Kyselytulosten perusteella 93 % asiakkaistamme suosittelisi Alinaa muillekin.
WWW-osoitehttp://www.alinahoivatiimi.fi
YhteystiedotPuh: 044 566 3182 minna.partti@alinahoivatiimi.fi
Työpaikan osoite73300 NILSIÄ
PalkkausTES
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaheti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusminna.partti(at)alinahoivatiimi.fi
Ilmoitus jätetty09.06.2021
Ilmoitusnumero10799030

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin