Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä

Alina Hoivatiimi Oy Hämeenlinna

Sairaanhoitaja! Haluatko tehdä urallasi suunnanvaihdoksen? Määrittele itse työpäiväsi sisältö ja oma tulotasosi - Alinassa se on mahdollista.

Jos ihmisten auttaminen, innovatiivinen työyhteisö ja toiminnan kehittäminen ovat elämässäsi tärkeitä asioita, voit hyvin olla seuraava Alina-yrittäjämme Hämeenlinnaan!

Alina tarjoaa sinulle menestyskonseptin yrittäjyyteen. Autamme ja koulutamme sinua tiiviisti kaikissa toimintasi vaiheissa ja panostamme yritystoimintasi käynnistymiseen. Alinassa saat vuosikymmenten aikana testatun ja konseptoidun SHQS-laatusertifioidun toimintamallin. Tarjoamme myös taloushallinnon ja kirjanpidon palvelut, ostoedut, markkinointituen sekä nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät.

Sinulla on mahdollisuus jatkaa Hämeenlinnan alueella jo valmista liiketoimintaa.

Kotipalveluiden kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Alinalaisena teet joka päivä merkityksellistä työtä kaiken ikäisten kotona apua tarvitsevien parissa - ihmisten, jotka todella arvostavat asiakaslähtöistä ja juuri heidän toiveiden sekä tarpeiden mukaan suunniteltua palvelua, jonka sinä paikallisena yrittäjänä heille tarjoat oman tiimisi kanssa.

Voit vaikuttaa omiin aikatauluihisi, yrityksesi kokoon, työsi sisältöön ja tätä kautta myös omaan tulotasoosi.

Alina-yrittäjänä menestyt parhaiten, mikäli sinulla on alan työkokemusta, energinen ja itsenäinen ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Aikaisempi yrittäjäkokemus ei ole välttämätöntä. Ketjumme yrittäjät ja muu henkilöstö työskentelevät tiiviinä ja innovatiivisena yhteisönä, jolloin tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki.

Kiinnostuitko? Voit soittaa meille tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen. Otamme hakemuksesi jälkeen sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa.

Yhteystiedot: Rekrytointipäällikkö Terhi Castrén, puh. 044 755 6311, info(at)alinahoivatiimi.fi

Löydät lisätietoja ja hakemuslomakkeen osoitteesta www.alinahoivatiimi.fi.

Tartu tilaisuuteen ja ryhdy oman paikkakuntasi Alina-yrittäjäksi!

Alina sai kaikesta toiminnastaan huipputuloksen viimeisimmässä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2018). Kokonaiskeskiarvo oli peräti 3,7 (asteikko 1-4). Kyselytulosten perusteella 96 % asiakkaistamme suosittelisi Alinaa muillekin. Lisäksi Alina palkittiin keväällä 2019 vuoden franchise-ketjuna.
WWW-osoitehttp://www.alinahoivatiimi.fi
YhteystiedotAlina Hoivatiimi Oy, rekrytointipäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, info(at)alinahoivatiimi.fi
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
Palkkausyrittäjä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.06.2019
Jätä hakemusinfo(at)alinahoivatiimi.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alinahoivatiimi.fi/yrittajaksi/
Ilmoitus jätetty12.04.2019
Ilmoitusnumero9927618

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin