Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä (30h) Utsjoki Nuorgamin myymäläryhmään

Alko Oy Helsinki

Tiesitkö? Meille Alkossa vastuullinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on sydämen asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme maailmanluokan palvelua ja henkilöstömme on tässä avainasemassa. Innostava työyhteisö, kollegat ja vahva osaamisen kehittäminen ovat tukenasi erinomaisen asiakaskokemuksen mahdollistajana. Innostamme onnistumaan!

Kiinnostuitko?Haemme MYYJÄÄ (30 h / vko) Utsjoki Nuorgamin myymäläryhmään

Alkon myyjänä sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja myyntitaidot. Kohtaat jokaisen asiakkaan suurella sydämellä ja vastuullisella, reipasotteisella asenteella. Osaat ja haluat hyödyntää työssäsi moderneja asiakaspalvelun työvälineitä, kuten tiedon etsintää verkosta ja mobiilisovellusten käyttöä. Tunnet kiinnostusta ruoka- ja juomamaailman trendeihin ja haluat ylläpitää ammattitaitoasi jatkuvasti. Aurinkoisella olemuksellasi ja vahvana tiimipelaajana saat työkaverisikin innostumaan. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja -ajoista, sekä pystyt tekemään ilta- ja viikonloppupainotteista työtä joustavasti tarvittaessa useassakin eri myymälässä, eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan ja toisiaan arvostavat kollegat, haasteellisen, jatkuvasti kehittyvän työn, hyvän perehdytyksen, erikoisliikeketjun tuen sekä savuttoman työympäristön. Kiinnostuksesta eri tuoteryhmiimme on myyjän työssä hyötyä ja tietämyksesi karttuu myös meidän kattavissa koulutuksissamme.

Tehtävän perustiedot:


Työsuhteen voimassaolo: toistaiseksi, aloitus 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan
Vähimmäisviikkotyöaika: 30 tuntia / viikko
Palkkaus: Työehtosopimuksen mukaan


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Innostuitko?


Haethan meille töihin!
Yhteystiedotpalvelupäällikkö Arja Jaara, puh. 020 711 3889.
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausTyöehtosopimuksen mukaan
Työ alkaa01.10.2019, sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://alko.taleo.net/careersection/cs_external/jobapply.ftl?job=190000IG
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10107546
Työnantajan viite190000IG

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin