Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokenut mekaniikkasuunnittelija

ALTEN Finland Lahti

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

KOKENEITA MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.


Toivomme Sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI), useamman vuoden kokemusta mekaniikkasuunnittelusta sekä halukkuutta toimia asiakasrajapinnassa.

Eduksi katsomme:
- SolidWorks-, Creo-, Catia-, Inventor- tai MicroStation-suunnittelujärjestelmän hallintaa
- PDM-järjestelmätuntemusta
- Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
- Kykyä ohjata ja organisoida myös muiden suunnittelijoiden toimintaa
- Halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä


Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään urallasi kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa. Lisäksi pääset työskentelemään pätevien ammattilaisten rinnalla positiivisessa, innovatiivisessa sekä dynaamisessa työympäristössä, mielellään pilke silmäkulmassa. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 6.9.2019. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa puh. 050 385 1792 tai Business Manager Roope Rahikainen puh. 040 682 1832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista - kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.
WWW-osoitehttp://www.alten.fi
YhteystiedotCoaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa puh. 050 385 1792 tai Business Manager Roope Rahikainen puh. 040 682 1832
Työpaikan osoiteHennalankatu 71, 15810 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.09.2019
Jätä hakemusLisätietoja tehtävästä antaa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa puh. 050 385 1792 tai Business Manager Roope Rahikainen puh. 040 682 1832.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alten.fi/career/678-Kokenut-mekaniikkasuunnittelija-Lahti/
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062219

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin