Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkösuunnittelija

ALTEN Finland Espoo

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen yritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme haastavissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Työtehtävät tulevat sijoittumaan pääosin asiakkaidemme toimitiloihin pääkaupunkiseudulla. Haemme sekä uransa alussa olevia, että kokeneempiakin suunnittelijoita, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
- Aiempaa kokemusta sähkösuunnitteluohjelmistoista, kuten EPLAN ja E3
- Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
- Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
- Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti


Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä työskentelemään ulkomaillakin sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.09.2019 mennessä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Tomi Hugg, puh. 050 434 0918 ja Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista - kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.
WWW-osoitehttp://www.alten.fi
YhteystiedotCoaching Business Manager Tomi Hugg, puh. 050 434 0918 ja Business Manager Niko Helin, puh. 040 770 5546
Työpaikan osoiteValkjärventie 7 C, 02130 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy11.09.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alten.fi/career/674-Saehkoesuunnittelija-Espoo/
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061671

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin