Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkösuunnittelija

ALTEN Finland Lahti

Haemme nyt menestyvään ja kansainväliseen yritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme haastavissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Työtehtävät voivat sijoittua joko omalle toimistollemme tai asiakkaidemme toimitiloihin Lahden seudulla. Haemme sekä uransa alussa olevia, että kokeneempiakin suunnittelijoita, joten älä suotta epäröi, vaikka käytännön kokemusta vielä puuttuisikin. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin ja tarkempi työnkuva muotoutuu hakijan oman osaamisen mukaan.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Soveltuvaa koulutusta (sähkötekniikan insinööri tai DI)
- Aiempaa kokemusta alan suunnitteluohjelmistoista, kuten EPLAN, E3, CADS ja AutoCAD
- Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
- Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
- Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti


Tarjoamme sinulle haasteellisen sekä monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Yhteistyökumppaneihimme kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme kasvutarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 17.10.2019 oheisesta linkistä. Huomioithan myös, että suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 682 1832.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 34 000 asiantuntijaa 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista - kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.
WWW-osoitehttp://www.alten.fi
YhteystiedotBusiness Manager Roope Rahikainen, puh. 040 682 1832
Työpaikan osoiteHennalankatu 71, 15810 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alten.fi/career/701-Saehkoesuunnittelija-Lahti/
Ilmoitus jätetty20.09.2019
Ilmoitusnumero10106808

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin