Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja, muut teollisuuden alat

Alupro Oy Tuusula

Haemme työnjohtajaa.

Päätehtäväsi on tuotannon läpimenon varmentaminen ja töiden priorisointi. Tuotannossamme on noin 25 henkilöä ja valmistamme arkkitehtonisia julkisivupintoja. Kaikkiaan meitä on noin 70 ammattilaista.

Toivomme Sinulla olevan vahvaa metalliteollisuuden osaamista ja kokemus alumiiniin työstämisestä on vahva etu. Arvostamme myös kokemusta työnjohtotehtävistä.

Käytössämme on alumiiniprofiilien ja alumiinilevyjen työstöön tarvittavia koneita sekä levytyökeskus ja laser.

Luonteeltasi olet optimistinen tiimipelaaja, puutut myös hankaliin asioihin.

Arvostamme teknisen alan koulutusta. Tulet myös lomittamaan tuotantopäällikköä. Olemme kansainvälinen työyhteisö, joten arvostamme englanninkielen osaamista, mutta suomen kieli on meidän työkielemme.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Tuotteemme ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua. Toimipisteemme sijaitsee Tuusulassa Jusslan teollisuusalueella. Juuri toteutetun työyhteisökyselyn mukaan meidän henkilöstö pääsee käyttämään kykyjään ja taitojaan työssään ja he pystyvät vastaamaan työn asettamiin vaatimuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR partneri Tanja Huittinen, 050 355 3232

Hae tehtävää 21.6.2019 mennessä kotisivujemme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ole ripeä. Laita mukaan palkkatoive.

Alupro on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja. Rakennus- ja meriteollisuuden sekä hiekkaolosuhteiden haasteisiin voi vastata ainoastaan perehtymällä alaan suurella sydämellä ja pitkällä aikavälillä. Valmistamme maailman parhaita alumiinirakenteita koneilla, joista tärkeimmät olemme rakentaneet käsityönä. Panostamme alumiiniin ja ruostumattomaan teräkseen, koska ne ovat 100 % kierrätettäviä ja äärettömän kestäviä materiaaleja. Tunnelma tuotannossamme on kuin verstaassa, vaikka tuotantomme ovat valtavia. Arvostamme toistemme kädenjälkeä ja yhteistyöllä syntyy täydellisen kaunis ja funktionaalinen lopputulos.
WWW-osoitehttp://www.alupro.com
YhteystiedotTanja Huittinen, 050 355 3232
Työpaikan osoitePakkasraitti 14, 04360 TUUSULA
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy21.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://rekry.alupro.com
Ilmoitus jätetty07.06.2019
Ilmoitusnumero9994279

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin