Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Teknologiapäällikkö

Alva-yhtiöt Oy Jyväskylä

Alva-yhtiöiden vastuulla ovat kaikille tärkeät elämisen peruspilarit: vesi, lämpö ja sähkö. Teemme työtä yhdessä asiakkaidemme kanssa energiatehokkaiden ja vihreiden valintojen sekä vastuullisen omaisuudenhallinnan puolesta. Olemme näkemyksellinen ja tulevaisuuteen katsova kumppani, joka saa asiakkaansa menestymään. Konsernissa työskentelee noin 250 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2019 oli 163 miljoonaa euroa. Alva-yhtiöt Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki.

Tunnetko intohimoa asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja niiden täyttämiseen? Osaatko tunnistaa uusien tuotteiden/palveluiden/teknologioiden kaupallisen potentiaalin ja muokata niitä oikeaan suuntaan?

Pystytkö pitelemään useita lankoja samanaikaisesti käsissäsi ja hallinnoimaan laajaa projektisalkkua? Onko sinulla kokemusta laajojen ohjelmisto-/järjestelmähankkeiden läpiviennistä? Omaatko erinomaiset tiiminjohtamistaidot?

Mikäli vastasit kyllä, laita ihmeessä meille työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja vahvuuksistasi. Jos et ihan jokaiseen kysymykseen vastannut vahva kyllä, laita silti hakemus, mikäli sinulla on voimakas halu oppia ja kehittyä näillä osa-alueilla.

Haemme kehitysorientoitunutta vetäjää tiimille, jonka eri osa-alueiden huippuasiantuntijat ovat tukenasi. Työ edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä teknisten asioiden sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisukykyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Persoonana olet yhteistyökykyinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja yrityksemme sisäisten sidosryhmien ja yhteistyökumppaneidemme muodostamassa verkostossa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan sekä mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi tulevaisuuden digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Marko Metiäinen p. 040 531 9584 (to 9.7. klo 8-12 ja to 23.7. klo 8-12).

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 31.7.2020 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.
WWW-osoitehttp://www.alva.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Marko Metiäinen p. 040 531 9584 (to 9.7. klo 8-12 ja to 23.7. klo 8-12).
Työpaikan osoite40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.alva.fi/alva/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=78
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390071
Työnantajan viite125278

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin