Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö, Amarillo Helsinki

Amarillo Helsinki, Aleksanterinkatu 46, 00100 Helsinki Helsinki

Uudistetaan yhdessä Amarillo tähän päivään. Viritetään koko setti - miljöö, henkilökunta, juomat ja ruoka, elämyksellisyys - uuteen iskuun. Uuden ajan juoma- ja seurusteluravintolaksi. Siis paikaksi, jossa viihdytään ja viihdytetään. Amarillo on Action Food and Social Entertainment-ravintola, jonka ytimessä on THE TABLE.

Olet etsimämme esimies, jos asiakaspalvelu on Sinulle sydämenasia ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Tunnet esimiestyön haasteet ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat alan koulutusta ja työkokemusta, baarikokemus katsotaan eduksi. Olet joustava, kannustava, kunnianhimoinen ja vastuuntuntoinen sekä hyvä tiimityöskentelijä. Lisäksi sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Amarillon vuoropäällikön keskeisin ja tärkein työtehtävä on johtaa vuoroa ja sytyttää ja sähköistää oma tiimi ja asiakkaat liekkeihin.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset työtehtävät ammattitaitoiselle osaajalle mukavan ja innostuneen työporukan keskuudessa.

Lähde: sok.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin