Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Amiko Lahti Oy Lahti

Oletko intohimoisesti ruuanlaittoon suhtautuva kokki, jolla pysyy kauhat käsissä myös paineen alla? Etsit kenties monipuolista työtä, joka antaa sinulle joustoa vapaa-aikaasi? Jos vastasit kyllä, niin siinä tapauksessa tämä työpaikka saattaa olla juuri sinua varten. Etsimme siis KOKKIA, joka on valmis työskentelemään Ranch Clubilla Niemen satamassa Lahdessa sekä tarvittaessa myös Route24 -huoltoasemalle Vesivehmaalle ja Pancho Villassa Lahdessa.

Niemen venesataman helmi Ranch Club ravitsee niin nälkäiset ja janoiset kulkijat kuin veneetkin. Arkisin klo 10.30-14.00 noutopöydästämme tarjolla runsas lounas, keittoineen ja salaattipöytineen. Cartelistaltamme mm. Pancho Villa Express burgerit, burritot, pihvit ja salaatit. Talon omat pizzat, frittikorit, salaatit ja hot wingsit paikalla herkuteltaviksi tai mukaan vietäväksi.

Sinun työtehtäviisi kuuluu monipuolinen keittiötyöskentely noutopöydän ja a la carte- annosten valmistuksesta muihin yleisiin keittiötöihin, joten tässä tehtävässä et pääse tylsistymään. Työn punaisena lankana on kuitenkin laatu ja loistavan asiakaskokemuksen tarjoaminen asiakkaille. Sinulla tulisi olla jo hieman kokemusta a la carte-annosten valmistamisesta. Tuothan hakemuksessasi esille mitä kaikkea osaatkaan.

Sinulle on tiedossa työpaikka, jossa pääset työskentelemään laadukkaassa työympäristössä ja tekemään työtä hyvillä työvälineillä. Työtä on arviolta syyskuulle asti, mahdollisesti myös pidempäänkin. Työtunteja on arviolta 30h/vko. Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla.

Jos koet olevasi etsimämme innostunut ruuanlaittaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Tiitulta, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!
WWW-osoitehttp://www.amiko.fi
YhteystiedotTiitu Ihamäki, p. 050 513 3102, tiitu.ihamaki@amiko.fi
Työpaikan osoite15140 LAHTI
PalkkausTES
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy26.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://amiko.likeit.fi/apply/26020688
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396237
Työnantajan viite26020688_2007090856

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin