Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Nuoriso-ohjaaja

Ampun 4H-Yhdistys ry Pukkila

Yhdistyksemme touhukkainta toimintaa ovat viikottain kokoontuvat lasten januorten kerhot ja loma-aikojen leirit. Etsimme nyt lukuvuodelle 2020-2021 kerho-ohjaajia Pukkilaan, Myrskylään, Lapinjärvelle ja Orimattilaan!

Ohjaajat suunnittelevat kerhojensa toiminnan, ohjaavat kerhoja ja mahdollisesti myös loma-aikojen leirejä. Työ sopii 13 -vuotta täyttäneille, nuorille ja aikuisille.

Kerhoja järjestetään kuntiin ja kyliin sen mukaan, kun käytettävissä on ohjaajia ja toiminnassa innokkaita kerholaisia. Kerholle voidaan valita teema tai kerho voidaan toteuttaa yleisenä puuhakerhona. Paikkaan ja kerhon teemaan voit vaikuttaaa itse.

Kerhot toteutetaan koulujen päättymisen jälkeen arki-iltaisin, pääasiassa kerran viikossa lukuvuoden ajan. Myös lyhyemmät teemakerhojaksot ovat mahdollisia. Kerhokerran pituus on 1,5 tuntia kerrallaan.

Koulutamme ohjaajat la 15.8.2020 kerhonohjaajakoulutuksessa. Uusille ohjaajille koulutus on pakollinen.

Nuoret ohjaavat kerhoa pääsääntöisesti pareittain. Joissain kerhoissa nuoret toimivat aikuisen apuohjaajina. Työllistämme myös aikuisia kerhojen ohjaajiksi.

Palkkaamme kerhonohjaajia lukuvuosittain, kerhokausi kestää syyskuusta huhti/toukokuuhun. Teemme päätökset lukuvuoden kerhonohjaajista elokuun puolen välin tienoilla - joten hae ohjaajaksi viimeistään elokuun alussa ja ilmoittaudu ohjaajakurssille!

Koulujen loma-aikoina työllistämme myös leirien ohjaamiseen. Leirien apuohjaamista tarjotaan ensisijaisesti kerhonohjaaja kurssin käyneille.

Kerhonohjaajilta odotamme tunnollisuutta, vastuullisuutta ja intoa ohjata lapsiryhmää. Voit hakeutua ohjaajaksi, kun olet täyttänyt 13 -vuotta.

Ampun 4H -yhdistys ry toimii Orimattilan, Pukkilan, Myrskylän ja Lapinjärven alueella. 4H-järjestö on valtakunnallinen ja kansainvälinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. 4H:n kasvatustavoitteena on lapsen ja nuoren kasvu aktiiviseksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi.
WWW-osoitehttp://ampu.4h.fi/
YhteystiedotHanna Simola, Puh: 0400418761, ampu@4h.fi
Työpaikan osoite07560 PUKKILA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaakoulutus 15.8., kerhot syyskuussa
Työaikamuu osa-aikatyö, toteutuvien kerhojen mukaan
Työn kesto6 - 12 kk, lukuvuosi 2020-2021
Haku päättyy12.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ampu.4h.fi/yhdistys-ja-yhteystiedot/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390055
Työnantajan viiteKerhonohjaaja

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin