Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija myyntiosastolle

Andritz Oy Lappeenranta

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.ANDRITZ Oy hakee myyntiosastolle harjoittelijaa Fiber Technologies -divisioonaan.

Tehtävään kuuluu kustannustiedon kerääminen ja analysointi myynnin käyttöön, ja lisäksi työhön voi kuulua muita avustavia tehtäviä myynnin ja myyntiprojektien parissa.

Työpaikan sijainti on Kotka tai Lappeenranta.

Odotamme sinulta:

Soveltuvia DI tai KTM opintoja.
Ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia.
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.
Vuorovaikutus- ja tiimitaitoja sekä positiivista asennetta työhön.
Luotettavuutta, tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
ANDRITZ Oy:n kesätyöt tarjoavat tilaisuuden tutustua monipuoliseen toimialaan ja kansainväliseen työnantajaan. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan ja kestää ainakin elokuun loppuun saakka.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voi tiedustella hakuajan puitteissa Atte Väätämöinen, Manager, Sales and Proposals, atte.vaatamoinen@andritz.com.

Hakemukset 29.2.2020 mennesssä.
WWW-osoitehttp://andritz.com
YhteystiedotLisätietoja voi tiedustella hakuajan puitteissa Atte Väätämöinen, Manager, Sales and Proposals, atte.vaatamoinen@andritz.com.
Työpaikan osoite53100 LAPPEENRANTA
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/43896/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.12.2019
Ilmoitusnumero10190100
Työnantajan viite43896

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin