Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myynti-insinööri

Andritz Oy Lahti

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!ANDRITZ Oy Pulp & Paper Services hakee myynti-insinööriä hoitamaan puun ja biomassan käsittelylaitteiden varaosamyyntiä globaalisti ANDRITZin asiakkaille.

Olet osa myyntiryhmää, ja lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelu-, osto-, projekti- ja asennustiimien kanssa. Tarvittaessa osallistut laitteidemme huoltotarkastuksiin ja huoltoihin asiakastehtailla. Tehtäväkenttäsi voidaan muokata kokemuksesi ja koulutuksesi perusteella.

Toimipaikkasi on ensijaisesti Lahti.

Hakijalta edellytämme:

Sinulla on tekninen (insinööri/DI) esim. konetekniikka.
Olet myyntihenkinen, palveluhenkinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot.
Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.
Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta toimit mielelläsi myös yhteistyössä muiden kanssa.
Selviydyt työssäsi hyvin englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti; muu kielitaito on eduksi.
Olet valmis matkustamaan.
Aiempi kokemus kansainvälisistä tehtävistä on eduksi.


Lisätietoja tehtävästä antavat myyntiryhmän päällikkö Juha-Matti Hattunen, puh. 040 860 6922 ja Service & Projects -ryhmän päällikkö Sami Suvanto, puh. 040 860 6720.Lähetä hakemuksesi 30.9.2019 mennessä.
WWW-osoitehttp://andritz.com
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antavat myyntiryhmän päällikkö Juha-Matti Hattunen, puh. 040 860 6922 ja Service & Projects -ryhmän päällikkö Sami Suvanto, puh. 040 860 6720.
Työpaikan osoite15100 LAHTI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/41013/locale/fi_FI
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097246
Työnantajan viite41013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin