Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Anonyymi työnantaja Joensuu

Henkilökohtaista avustajaa itselleen etsii hieman alle 60 vuotias mieshenkilö. Henkilökohtaisen avun järjestämistapa on työnantajamalli, eli avustettava toimii itse avustajansa työnantajana. Avustaminen tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin päiväsaikaan, tarvetta yksittäisille viikonloppuvuoroille on vain harvoin. Työtä tarjolla 30-40h/viikko, työn aloitusajankohta on 6.8.2020.

Avustajan tehtäviin kuuluu liikkumisen tukeminen ja varmistaminen, asiointiavustaminen, fysioterapiakäynneillä avustaminen, sekä avustaminen niissä asioissa, joista avustettava on kiinnostunut ja joita ilman vammaansa tekisi, kuten kuntosali- ja uimahallikäynneillä, ruohonleikkuussa, retkeilyssä, kalastamisessa, autotallissa puuhastelussa, ym. Avustettava liikkuu avustajan auttamana rollaattorin avulla, mutta asiointikäynneillä käytössä on pyörätuoli.

Työ ei sovellu eläinallergikolle, koska perheessä on lemmikki. Hyvä fyysinen kunto on eduksi. Avustajalta edellytetään ajokorttia.
YhteystiedotYhteydenotot SiunSoten Avustajakeskukseen, joka välittää ne kootusti työnantajalle.

Sähköpostitse: avustajakeskus@siunsote.fi, liitteeksi CV ja maininta haettavasta paikasta.
Puhelin: 013 330 5666, ma-to klo 9-12.
Palkkaus10,92€/h
Työ alkaa06.08.2020
Työaikakokoaikatyö, 30-40h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10396182

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin