Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Anonyymi työnantaja Kotka

Etsitään erityisryhmään kuuluvalle henkilölle henkilökohtaista avustajaa vapaa-ajan rientoihin. Työaika vaihtelee ja sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Käytännössä avustaja ja avustettava sopivat yhdessä aina erikseen, milloin molemmille sopii, että avustaja tulee töihin. Usein tarve apuun on tietyillä harrastusmenoilla ym, mutta työntekijällä ei ole velvollisuutta olla aina automaattisesti käytettävissä.

Avustaja saapuu aina aluksi avustettavan luo palvelukodille Attendo Metsäkulmalle, mutta muuten työ tapahtuu kodin ulkopuolella. Vammaispalvelu on myöntänyt työnantajalle 30 tuntia henkilökohtaista apua kuukaudessa ja avustaja sitoutuu täyttämään ne erityisiä poikkeustilanteita lukuunottamatta.

Työ ei vaadi omaa autoa, vaan reissut tehdään sote-taksilla tai linja-autolla (avustajan matkalippu on ilmainen). Työ ei sisällä raskaita nostoja tai ole fyysistä, vaan liikkumisen ja retkien suunnittelua, asioista huolehtimista ja suullista ohjausta. Aiempaa työkokemusta erityisryhmiin kuuluvien kanssa toimimisesta ei vaadita, mutta kiinnostusta, vahvaa aikuisuutta ja ystävällistä asennetta kyllä. Työ voi joskus sisältää haastavia tilanteita, jotka vaativat vastuunottoa ja nokkeluutta. Avustettava nauttii juttelemisesta, joten on mukavaa, jos avustajakin on seurallista tyyppiä.

Voit kysyä lisää sähköpostitse tai soittamalla tai laittaa vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostiin. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Yhteyshenkilö:
Maija Aapalahti, ohjaaja
maija.aapalahti@attendo.fi
044-7800583 / Vihersiipi
YhteystiedotMaija Aapalahti, ohjaaja
maija.aapalahti@attendo.fi
044-7800583 / Vihersiipi
Palkkaus10,75e / h
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan / heti
Työaikamuu osa-aikatyö, 30 h/kk
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty21.08.2019
Ilmoitusnumero10070413

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin