Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilökohtainen avustaja

Anonyymi työnantaja Vantaa

Etsitään reipasta, empaattista ja oma-aloitteista apuria kodinhoidollisiin ja muihin arjen askareisiin!

Olen 30-vuotias avoin, puhelias ja elämäniloinen liikuntarajoitteinen nainen, joka asustaa Vantaan Tammistossa hyvien bussiyhteyksien päässä esimerkiksi Helsingin keskustasta tai Kalliosta, myös muualta. Opiskelen viimeistä vuotta Helsingin yliopistolla kirjallisuustiedettä, kirjoitan romaania ja teen puhelintöitä. Liikuntarajoitteeni takia tarvitsen apua kodin siivouksessa sekä ulkoilussa, mahdollisesti myös eteen tulevissa muissa ympäristöissä, mutta aloitetaan vuorot aina kotoani. Pyrin käymään säännöllisesti uimahallissa ja myös siellä on joskus tarvetta avustajalle, joten olethan naispuolinen ainakin siinä määrin, että asiointi naisten pukuhuoneessa onnistuu.

Työtehtäviin kuuluu siis sen varmistaminen, että minun onnistuu elää arkeani mahdollisimman itsenäisesti, huolehtimalla esimerkiksi siitä, että tavarat ovat asianmukaisilla paikoillaan. Pyykkien ripustaminen, sängyn petaaminen, pintojen siivoaminen, imurointi, lattianpesu, roskien vieminen, mahdollisesti myös tiskaaminen, kaupassa käyminen ja ruoanlaitossa avustaminen kuuluvat tehtäviisi ohjeideni mukaan. Kodin ulkopuolella liikkumiseen tarvitsen mukaani saattajaa tai apuvälineitä tasapainon hallinnan vaikeuksien ja siihen liittyvien paniikkitilojen vuoksi. Kotona liikun kahden tukikepin avulla paikasta toiseen.
Työssä tulemme olemaan tiiviisti tekemisissä toistemme kanssa, joten on tärkeää, että kemiat kohtaavat. Ota yhteyttä sähköpostitse ja liitä mukaan myös ansioluettelo. Kerro viestissäsi hieman itsestäsi ja mainitse ainakin asuinpaikka ja millä tulisit töihin. Kutsun haastatteluun enintään 10 henkilöä.

Työaika on alustavasti väh. 12 tuntia viikossa, mutta tunteja on tulossa lähiaikoina käytettäväksi enemmänkin. Tarvittaessa voin rekrytoida kaksikin avustajaa. Työpäivät ovat maltillisia viiden tunnin pituisia päiviä. Palkka on 10,85 euroa tunti, mutta esimerkiksi sunnuntaista maksetaan tuplapalkka ja minulle sopii mainiosti, että sunnuntaisin olisi toinen vakivuoro. Sis. myös ilta- ja lauantailisät. Työnantaja huolehtii tunnit maksuun Vantaan kaupungille, joka maksaa palkan toiveesi mukaan joko kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa. Työ sisältää asianmukaiset tapaturmavakuutukset sekä mahdollisuuden työterveyshoitoon. Työantaja on heta-liiton jäsen.
YhteystiedotSähköposti avustajanhakuluukku@luukku.com, puhelin 044 040 8173
Palkkaus10,85 euroa tunti
Työ alkaa09.08.2020, myöhemmin
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390317

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin