Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Puutarhatyöntekijä

Anonyymi työnantaja Pälkäne

Kouluttaudu ja työllisty puutarha-alan kausitöihin!

Puutarha-alan yritykset tarvitsevat nopeasti osaavia kausityöntekijöitä maa- ja marjatiloille, kasvihuoneisiin sekä puutarhoihin. Tredu yhteistyössä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen ja alan yrityksien kanssa kouluttaa puutarha-alalle osaajia. Voit työn ohella suorittaa osatutkinnon puutarha-alan koulutuksessa ja halutessasi jatkaa alan opintoja syksyllä Tredussa sekä suorittaa koko tutkinnon. Koulutuksen tavoitteena on varmistaa osaavan työvoiman saanti puutarha-alan yrityksille. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa puutarha-alasta kiinnostuneiden henkilöiden nopea kouluttautuminen puutarha-alan töihin.

Lisää tietoa puutarha-alan koulutuksesta Tredun sivuilta: https://www.tredu.fi/etsi-koulutusta/puutarha-alankausityo.html?nro=6

Työ on reipasta ulkoilmatyötä marjatiloilla, joissa pääasiallinen tehtävä on marjojen poiminta. Työ vaatii sitoutuneisuutta, oma-aloitteisuutta sekä reipasta tekevää asennetta. Palkkaus on tilasta riippuen tes:in mukainen tai urakkapalkkaus ja töitä on tarjolla 1-1,5 kk, aloitukset kesäkuun puolesta välistä tai heinäkuun alusta.

Ota kuitenkin huomioon, että työ on

hyvin fyysistä toistotyötä eli hyvä fyysinen kunto on ehdoton edellytys

työtä voidaan tehdä kaikkina viikonpäivänä erilaisissa sääolosuhteissa

hygieniapassi on plussaa ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätöntä (joillain tiloilla majoitus tai kimppakyyti saattaa järjestyä). Hygieniapassi voidaan tarvittaessa hankkia Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden kustantamana.

CV ja Hakemus Tailor'sHouse jarkko.valkeajarvi@tampere.fi

Tailor's House on Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden maksuton rekrytointipalvelu työtä hakeville ja työtä tarjoaville.
Yhteystiedotjarkko.valkeajarvi@tampere.fi
tiedustelut arkisin Tailor'sHouse jarkko valkeajärvi 044 4314388
kello 14.30-15.30
PalkkausTES tai urakkapalkka
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa14.06.2020, satokauden kypsyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy07.06.2020
Jätä hakemusjarkko.valkeajarvi@tampere.fi
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10355044

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin