Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Antell-Ravintolat Oy Helsinki

Haemme Antellille Helsinkiin kokkia

Työtehtävä: Kokki
Työsuhteen tyyppi: vakituinen
Työskentelytyyppi: kokoaikainen
Viimeinen hakupäivä: 29.2.2020
Kontaktihenkilö: Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Elisa Huuskonen p.020 770 2222

Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa - jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista. Antell tekee aidosti hyvää.
Haemme Helsingissä sijaitsevaan henkilöstöravintolaamme innostunutta, trenditietoista ja ennen kaikkea positiivisella asenteella olevaa kokkia vakituiseen työsuhteeseen. Olet halukas kokeilemaan ja kehittämään uutta. Olet tiimipelaaja, joka on tottunut joustavaan ja nopeasti muuttuvaan työrytmiin. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja valmistat herkullista ruokaa.

Työtehtävät koostuvat muun muassa lämpimän keittiön ruoanvalmistuksesta Ala carte ravintolassa, jossa ruokailee noin 100 asiakasta päivittäin. Keittiössä valmistuu myös talon edustuslounaat. Lisäksi huolehdit omavalvonnasta, astiahuollosta sekä huolehdit siisteydestä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Toivomme, että sinulla on jonkin verran työkokemusta. Olet tehokas tiimipelaaja, jolla on ideoita ja kova halu kehittyä eteenpäin. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti jo kokeneempien osaajien rinnalla. Olet toiset huomioiva ja sitoutunut työntekijä, joka tekee työnsä ammattiylpeydellä myös kiireen keskellä. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot, sinulla on raaka-aineiden käyttö hyvin hallinnassa ja seuraat mielelläsi alan trendejä. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygienia- ja anniskelupassia.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.

Työ alkaa 1.4.2020

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus Antellin verkkosivuilla 29.2.2020 mennessä. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
WWW-osoitehttp://www.antell.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa ravintolapäällikkö Elisa Huuskonen p.020 770 2222
Työpaikan osoiteTammasaarenkatu 1-7, 00180 HELSINKI
PalkkausTES
Työ alkaa01.04.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?58c23561
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266334

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin